Pomerne nová napalovačkou lg prestala napalovať.*
Pomerne nová napalovačkou lg prestala napalovať.*
mám napalovačku lg gh22s40.je pomerne nedávno kúpena.v poslednej dobe mi nejako divne začala čitať cd a dnes som zistil že ani nenapaluje.keď dám simulaciu je všetko ok ale nejde samotné napalovanie.po vložení cd sa akoby rozbehne a zastaví a toto sa opakuje./ako keby v nej niečo cvakalo/.firmware mam nový,napalovaci program aktualizovaný.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 říj 2010 00:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s napalovačkou lg“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problém s napalovačkou lg“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: problém s napalovačkou lg
Mložná za to může firmware. To se mění pouze v případě, že jsou nějaké problémy.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To, že je nedávno koupená, ještě nevylučuje nějakou její vadu. Proč jsi aktualizoval firmware? Případně zkus medium jiné značky, či vypalovačku reklamuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
veď preto som dával nový,že boli problémy.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Firmware ovšem neřeší to, že vypalovačka nechce vypalovat, ale přidává vlastnost, která v předešlé verzi nebyla, či chybu předešlé verze. Neumí však odstranit poškození nějaké části vypalovačky, čemuž naznačuji uvedené zvuky. Zkus reklamovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ok skusim
nečistil jsi pc?Já mám zkušenost s vyčištěním ovladače.Jinak paličky LG mám nejraději.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4545
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2025 08:24