Ahoj,
chtěl bych z volně přístupného archivu české televize stáhnout pořad a vypálit na DVD tak, aby šel přehrávat v přehrávači jako film.
Jak mám postupovat?
Děkuji za odpověď.
Stáhnutí videa z archivu ČT Vyřešeno
Re: Stáhnutí videa z archivu ČT
Možná takhle
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Přestě ten program co popisují používám. Je na stáhnutí od tam nejlepší (bez reklam na začátku a konci).
Pak je potřeba soubor převést na .vob a vypálit teda.
Pak je potřeba soubor převést na .vob a vypálit teda.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Pohlaví:
Romaine: Ale oni tam píšou zdarma pro nekomerční využití, ale dále Trial. Jaké je tedy omezení.
Romaine píše:Přestě ten program používám....... Pak je potřeba soubor převést na .vob a vypálit teda.
Hmmm, tak ono to asi nebude tak snadné, nebo napiš jak to převádíš?
Zkusil jsem něco z archivu tím programem stáhnout a výsledkem jsou dva soubory jeden ve tvaru . ASX -> takže to vypadá spíš na nějaký playlist xml ...,
a druhý . Archive ,,,,a co s tím?
(je hezké že to sice WMP přehraje a to VOB z toho tedy jak?

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Další možností, pokud používáš jako prohlížeč Mozillu, tak si stačí stáhnout doplněk, který se jmenuje Flashgot a po nainstalovaní najeď na stránku, kde je video a v pravém dolním rohu se ti zobrazí disketa, na tu klikni pravým tlačítkem myši a stáhni. Poté stačí jen převést do Tebou zvoleného formátu. Stáhneš takhle spoustu potřebných věcí .

AMd Athlon 64 X2 4200+@4800+ ,Gigabyte Ga-MA69VM-S2,2x2 a 2x1 Ram A-Data, 400 Gb Seagate+640Gb Samsung, ATI HD3850/512, Seasonic 500W.
Tak jsem se dostala k prozkoumání. Ten NetXfer/Nettransport mám trial na 30 dní, jak jsem zjistila, ale reinstal pomohl na nových 30 dní.
No a jinak když chci stáhnout něco z ČT, tak kliknu na to video pravým, dám vlastnosti, zkopíruju adresu umístění souboru, pak v nexfer dám vložit adresu, naběhne tabulka, kde dám ok, pak se objeví další s 2 soobory - jeden je to video (podle názvu) a druhý je reklama, upoutávka..nějaká blbost navíc. Takže tu věc navíc odznačím, nechám jen to video a ok. A už se stahuje.
Po stáhnutí to v nějakém programu převedeš na .vob, který jde přehrát v DVD přehrávači (i při vypalování to musíš vypálit jako film a ne data).
Toť vše.
EDIT: Ten soubor převedeš úplně jednoduše např. v ConvertXtoDVD.. Kde vidíš problém???
No a jinak když chci stáhnout něco z ČT, tak kliknu na to video pravým, dám vlastnosti, zkopíruju adresu umístění souboru, pak v nexfer dám vložit adresu, naběhne tabulka, kde dám ok, pak se objeví další s 2 soobory - jeden je to video (podle názvu) a druhý je reklama, upoutávka..nějaká blbost navíc. Takže tu věc navíc odznačím, nechám jen to video a ok. A už se stahuje.
Po stáhnutí to v nějakém programu převedeš na .vob, který jde přehrát v DVD přehrávači (i při vypalování to musíš vypálit jako film a ne data).
Toť vše.
EDIT: Ten soubor převedeš úplně jednoduše např. v ConvertXtoDVD.. Kde vidíš problém???
Dík za pomoc, vyzkouším.
Povedlo se, akorát program ConvertXtoDVD umístil na obrazovku nápis.
Zvolil jsem možnost vyzkoušet. Tento program je placený?
Zvolil jsem možnost vyzkoušet. Tento program je placený?
Re: Stáhnutí videa z archivu ČT Vyřešeno
Ano, ale vyplatí se. Je nejlepší. Pak by o mělo jít i Neru, ashampoo burning studio,.. ale těm to trvá mnohem dýl, rozdíl i několik hodin jsem měla..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6092
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5738
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1175
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4285
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”