Jak přidat k .avi CZ audio aby to tam pasovalo? Dá se to dělat nějak podobně jako u toho DVD (Jak tu je ten příspěvek)?
Mě tam to audio nepasuje, protože má jiné hodnoty!
Předem děkuju za odpověď!
Jak přidat k .avi CZ audio
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak přidat k .avi CZ audio
AJack píše:Mě tam to audio nepasuje, protože má jiné hodnoty!
Zkus se trochu rozepsat: nasadíš začátek a s postupující hrací dobou se zvuk čím dál tím víc rozchází s videem? V jakým programu to děláš?
Já to dělám v Pinnacle Studio! A to video se mi se zvukem rozchází jo! Ale podle mě o to nejde! (nebo jo?) Podle mě originál zvuk má jiné hodnoty než ten CZ! Ale opravdu je to jen moje doměnka! I ty videa mají jiné hodnoty kdyby je měli stejné tak by to snad šlo!?!
CZ TVrip zvuk
- Info audio:
Frekvence 220500Hz
BitRate 64 Kbps
Original video:
- Info video:
Rozlišení 512x384
FPS: 29,97
BitRate: 1001 Kbps
- Info audio:
Frekvence 48000Hz
BitRate 122 Kbps
Cz zvuk mi šel změnit na 128 kbs! (pomocí Goldwave)
Jinak díííííííííík předem za všechny nápady!
CZ TVrip zvuk
- Info audio:
Frekvence 220500Hz
BitRate 64 Kbps
Original video:
- Info video:
Rozlišení 512x384
FPS: 29,97
BitRate: 1001 Kbps
- Info audio:
Frekvence 48000Hz
BitRate 122 Kbps
Cz zvuk mi šel změnit na 128 kbs! (pomocí Goldwave)
Jinak díííííííííík předem za všechny nápady!
AJack píše:Jak přidat k .avi CZ audio aby to tam pasovalo? Dá se to dělat nějak podobně jako u toho DVD (Jak tu je ten příspěvek)?
Mě tam to audio nepasuje, protože má jiné hodnoty!
Předem děkuju za odpověď!
Máto to cenu předělávat zvuk k .avi? Obraz nemá tu kvalitu jako dvd.
Tady je odkaz na to jak vkládat zvuk do DVD. Sice jde o avi, ale jít by to mnělo. Je tam úryvek o tom jak natahovat zvuk.
http://www.cdr.cz/a/16724
Jen nevím jestli sem mohu dát odkaz na jiné forum? Snad nikoho nerozčílím?
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
AJack píše:Jen nevím jestli sem mohu dát odkaz na jiné forum? Snad nikoho nerozčílím?
Samozřejmě,že to nevadí.Pokud tedy nepůjde o nějaké fórum pro zoofily,které nám v daném problému nijak nepomůže.

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
pkj píše:http://www.cdr.cz/a/16724
Dík za radu zkouším!

- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty jsi zkoušel "přepsat" zvuk v Pinnacle Studio? Ale při výstupu se to AVI znova komprimovalo a znova ztratilo na kvalitě, ne? Já používám na takovýto věci VirtualDub, je je schopný přidat zvuk, aniž by cokoliv dělal s videem (nebo naopak).
Pokud jsi to myslel tak, že nazačátku je to v pohodě a postupem času začne zvuk předbíhat/opožďovat obraz, tak to je jiný kafe, s tím asi nic neuděláš, to by byla strašná drbačka. Co je to za film, jestli se můžu zeptat?
Pokud jsi to myslel tak, že nazačátku je to v pohodě a postupem času začne zvuk předbíhat/opožďovat obraz, tak to je jiný kafe, s tím asi nic neuděláš, to by byla strašná drbačka. Co je to za film, jestli se můžu zeptat?
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to mi nic neříká, ale myslím, že není problém stáhnout si jinou verzi nebo titulky. Pokud si chceš mermomocí hrát a zvuk tam napasovat, v nějakým audio editoru bys musel vložit pauzy nebo naopak hluchá místa vystříhat, tak aby to sedělo. A teď je otázka, jestli to za to stojí. 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”