BSplayer
BSplayer
Stáhnul jsem si filmy "911MysteriesDemolition a Loose Change" ale dají se přehrát pouze v BSplayeru, v WMP 10 nebo 11 nejdou. Jde do WMP přiinstalovat ještě nějaký kodek aby to šlo? I když mám dojem, že kodeků mám nainstalovaných dost. Díky za radu
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
BS Player je především domovským programem externích titulků ve formátu *.srt záleží čeho máš víc. veškeré DivX a Xvid bych asi nechal tam. Na DVD bych použil WMP. Nevím jak u té verze BSpl.co sis stáhnul ale po zaškrtání tam bylo tlačítko registrovat přípony aby ti to fungovalo. Taky se to dá rozdvojit když to necháš zaškrtané v obou přehrávačích bude se tě Win po načtení disku ptát na přehrání v WMP a pokud klikneš v otevřeném adesáři filmu na *.VOB soubor pravým vybereš otevřít v programu a zaškrtneš použít vždy tento program a zvolíš BS bude se ti to z otevřeného adresáře spouštět v BS a po načtení disku ve WMP.
Dál ti doporučím tu novou instalaci BS Projet na spyware.
Dál ti doporučím tu novou instalaci BS Projet na spyware.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Baron Prášil píše:to si mi,pane Pašku z Plzně,vzal z úst![]()
BSplayer obsahuje,mám dojem od 2.0,adware WhenUsave.
Teď Vám do toho skočim.. kvůli tomu jsem zůstával u starší verze BS Playeru..ale chci se teda optat, to můžu nainstalovat BS Player a pak to projet na Spyware a bude to fakat v pohodě? Nebude mi to pak chtít BS Player znovu doinstalovávat??
Verxes píše: Nebude mi to pak chtít BS Player znovu doinstalovávat??
Nepředpokládám že by jsi mu dovolil jakoukoli komunikaci s internetem,ne?
Pak nemá jak to doinstalovávat.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: BSplayer
Petr186 píše:Stáhnul jsem si filmy "911MysteriesDemolition a Loose Change" ale dají se přehrát pouze v BSplayeru, v WMP 10 nebo 11 nejdou. Jde do WMP přiinstalovat ještě nějaký kodek aby to šlo? I když mám dojem, že kodeků mám nainstalovaných dost. Díky za radu
Nevím zda ti to pomůže - mám dobré zkušenosti s balíčkem kodeků pro all filmy a to:
K lite mega codec pack ,,, a ještě se mi nestalo že něco nešlo spustit je to i pravidelně aktualizované

http://www.codecguide.com/
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”