BSplayer

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

BSplayer

Příspěvekod Petr186 » 06 úno 2007 21:31

Stáhnul jsem si filmy "911MysteriesDemolition a Loose Change" ale dají se přehrát pouze v BSplayeru, v WMP 10 nebo 11 nejdou. Jde do WMP přiinstalovat ještě nějaký kodek aby to šlo? I když mám dojem, že kodeků mám nainstalovaných dost. Díky za radu
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

Reklama
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 06 úno 2007 22:46

v nastavení WMP si zaškrtni ty formáty co chceš aby přehrával a u BSplayeru je zruš(i když myslim,že to bude preferovat WMP)
toto je však pro mne tenký led :|

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 úno 2007 06:59

BS Player je především domovským programem externích titulků ve formátu *.srt záleží čeho máš víc. veškeré DivX a Xvid bych asi nechal tam. Na DVD bych použil WMP. Nevím jak u té verze BSpl.co sis stáhnul ale po zaškrtání tam bylo tlačítko registrovat přípony aby ti to fungovalo. Taky se to dá rozdvojit když to necháš zaškrtané v obou přehrávačích bude se tě Win po načtení disku ptát na přehrání v WMP a pokud klikneš v otevřeném adesáři filmu na *.VOB soubor pravým vybereš otevřít v programu a zaškrtneš použít vždy tento program a zvolíš BS bude se ti to z otevřeného adresáře spouštět v BS a po načtení disku ve WMP.
Dál ti doporučím tu novou instalaci BS Projet na spyware.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 07 úno 2007 15:39

to si mi,pane Pašku z Plzně,vzal z úst :lol:

BSplayer obsahuje,mám dojem od 2.0,adware WhenUsave.

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Verxes » 07 úno 2007 15:55

Baron Prášil píše:to si mi,pane Pašku z Plzně,vzal z úst :lol:

BSplayer obsahuje,mám dojem od 2.0,adware WhenUsave.

Teď Vám do toho skočim.. kvůli tomu jsem zůstával u starší verze BS Playeru..ale chci se teda optat, to můžu nainstalovat BS Player a pak to projet na Spyware a bude to fakat v pohodě? Nebude mi to pak chtít BS Player znovu doinstalovávat??

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 07 úno 2007 16:05

Verxes píše: Nebude mi to pak chtít BS Player znovu doinstalovávat??

Nepředpokládám že by jsi mu dovolil jakoukoli komunikaci s internetem,ne?
Pak nemá jak to doinstalovávat.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: BSplayer

Příspěvekod jarod72pm » 07 úno 2007 17:08

Petr186 píše:Stáhnul jsem si filmy "911MysteriesDemolition a Loose Change" ale dají se přehrát pouze v BSplayeru, v WMP 10 nebo 11 nejdou. Jde do WMP přiinstalovat ještě nějaký kodek aby to šlo? I když mám dojem, že kodeků mám nainstalovaných dost. Díky za radu

Nevím zda ti to pomůže - mám dobré zkušenosti s balíčkem kodeků pro all filmy a to:
K lite mega codec pack ,,, a ještě se mi nestalo že něco nešlo spustit je to i pravidelně aktualizované :wink:
http://www.codecguide.com/
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”