ahoj možná tento dotaz taky padl mnohokrát, ale když si chcu zkopírovat originální filmy do pc tak mi to hazí chybu.
PŘESNĚ: vložím dvd do mechaniky
spustím program DVD Shrink 3.2
otevřu disk
a chyba- DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Invalid DVD navigation structure
je možnost jak filmy jinak zkopírovat?
díky
DVD Shrink 3.2 SPĚCHÁ
Ahoj, taky rád používám dvd shrink a musim říct že do předvčerejška sem si vypálil s timhle programem každej film, ale teď jsem si pučil chtěl vypálit Click - Život na dálkové ovládání a ten mi hodil uplně stejnou hlášku. Nevim jestli to byl nějakej můj interní error, ale spíš jde o nějakou ochranu disku. Zkoušel jsi zkopírovat i jiný filmy? Jak jsem řikal, mně s tim šlo všechno až na tohle...
DVD Fab Decrypter.Stažení např. zde .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
Taky jsem pro DVD Fab Platinum a její NEW verzi která přežvíkne zatím all DVD. 

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Dix píše:Ahoj, taky rád používám dvd shrink a musim říct že do předvčerejška sem si vypálil s timhle programem každej film, ale teď jsem si pučil chtěl vypálit Click - Život na dálkové ovládání a ten mi hodil uplně stejnou hlášku. Nevim jestli to byl nějakej můj interní error, ale spíš jde o nějakou ochranu disku. Zkoušel jsi zkopírovat i jiný filmy? Jak jsem řikal, mně s tim šlo všechno až na tohle...
Přesně taky jsem měl Clik a ten mi taky nešel.

nějaký filmy prostě jdou a nějaký ne

Koukal jsem ted na foruim http://www.dvdshrink.org/forum/index.php a obávám se že na to už ani ta stará verze stačit nebude.Zřejmě nezbude nic jiného než použít DVD Fab jak psal jarod72pm
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”