M*A*S*H & Přátelé

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

marcucci
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 08 črc 2007 12:55

Baron Prášil píše:mě by zajímalo,proč si marcucci,když bydlí v irsku,stahoval Přátele v češtině :lol:

A proc sem marcucci nepise anglicky kdyz bydli v Irsku?
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 črc 2007 13:06

Jen tu byli nakousnuty P2P sítě pro lepší představu je možné využít odkaz z mého podpisu "jak a čím stahovat.."
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 08 črc 2007 14:30

tak irštinu sem fakt nemyslel.spíš sem myslel,že když marcucci bydlí v irsku,bude nejspíš na komunikační úrovni zvládat angličtinu.a předpokládám,že přátelé v angličtině budou lepší(možná ale ne),ale určitě pujdou jednodušeji a rychleji stáhnout :wink:

SilentLamb
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod SilentLamb » 08 črc 2007 19:48

To je pravda ale pokud si na to někdo zvykne v češtině....................... Například náš dabing mashe je daleko lepší než originál, pořád tam pouštějí ten smích, jako to bývalo v Kutilovi Timovi - - - Otřes

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 08 črc 2007 22:15

no to máš naprostou pravdu-to tu novu asi poprvé a naposled osvítil duch svatej.
ale jinak si myslim,že originální zvuk je ten co měl tvůrce filmu na mysli a jakejkoliv dabing,je už někdy více někdy méně přežvejknutej překladatelem,režií a dramaturgií dabingu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 08 črc 2007 22:58

Chápu lidi co ujíždějí na angličtinu, že mají radši anglický dabing. Já osobně mám radši český dabing, kromě Americký ninja 1 a 2 dabovaný v TV, ten z VHS je mnohem lepší. A jen japonský dabing poslouchám radši, protože já zase ujíždím na japonštině :lol:

SilentLamb
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod SilentLamb » 08 črc 2007 23:14

To není o ujíždění na Angličtině ale o tom, že originál je jen jeden, buď zprzní dialogy, nebo výběr hlasu. Týká se to i her když jsem si pustil tohle málem mě vomyli
http://youtube.com/watch?v=jOQ0f-ysxmQ& ... ed&search=

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 09 črc 2007 10:29

Barone, ne Nova, ale náhoda sehrála tento div. Amíci nám prodali kopii, kde byl dabing smíchaný s ruchovou stopou. Takže když potom chtěli v agentuře Erasmus nahrát český dabing řešili problém, jestli vytvořit cosi jako rychlodabing, nebo udělat zvuk zcela nový, včetně ruchů. Naštěstí pro nás, zvítězilo kritérium kvality. Zásadní měrou se na kvalitě zvuku M*A*S*He podílely ruce a uši Jardy Kosána. Za což tímto, mému bývalému spolužáku, děkuji :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

SilentLamb
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod SilentLamb » 09 črc 2007 13:23

Jak to že o tom Karlos tolikero ví? Ty děláš zvukařinu....? :shock:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 09 črc 2007 15:24

Trošku se okolo zvuku a muziky motám (http://www.free4zoom.com). Navíc mám kliku, že spousta mých bývalých spolužáků a spolupracovníků se v show businesu chytla docela vysoko a s řadou jiných, jsem se díky jim spřátelil, takže mi sem tam nějaké drby donesou.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”