P.S. nevíte jak se jmenuje tenhle styl hudby?
Co máte rádi za muziku?
Moderátor: Mods_senior
Re: Co máte rádi za muziku?
Mě teď zas třeba chytla písnička od Fatboy Slim: Soul Surfing,sice není zrovna nejnovější ale mi to vůbec nevadí
To je takovej dance, myslim. 
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou vsechno styly co hraje. Electronic, Big beat, Trip-hop, Dance, Trance. Zdroj wikipedia :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Yelkinson
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Posloucha nekdo Brutus?Ted je 31.05.08 v Plasech vstup 150,- Jezdim celkem pravidelne ale jen do Plas!Tak jestli ma nekdo zajem!
Yelkinson:
Na Brutus mě sice tak úplně neužije, ale „suicidální valčíček“ Půjdeme spolu do nebe je fajn.
Na Brutus mě sice tak úplně neužije, ale „suicidální valčíček“ Půjdeme spolu do nebe je fajn.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- Yelkinson
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz sam nevim jakou mam nejradsi je jich moc!Myloš píše:Yelkinson:
Techno powa:)
Na YouTube jsem našel průvodce pro nás "tupce", kteří nazýváme elektronickou hudbu souhrným termínem "tucková" (odvozeno od základního rytmického prvku tuc-tuc).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Karlosi, parádní video. Tohle by se měl naučit každej, aby tomu všichni něrikali disko.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Sektor
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Škoda že to video je celé špatně
dělal to očividně někdo z nudy a nerozumí tomu ... jinak oceňuju snad jen nápad. Snad jen 90 léta a kokojumbo. Drum jsem tam taky zaslechl, to jako zase jo žé ....
Nejvíce mě pobavil hardcore ... který u nás můžete vidět na každé kinder párty rádia čas apod.
O trance ani nemluvim ... to jsem nepobral a nepoberu asi ještě zítra 
Spíše to mohl někdo nazvat jako : Začátky ... a něco. Takový psy-trance by za posledních 5 let nepobral asi ani sám pan co skládal video a všechno by udělal poznovu :)
Nejvíce mě pobavil hardcore ... který u nás můžete vidět na každé kinder párty rádia čas apod.
Spíše to mohl někdo nazvat jako : Začátky ... a něco. Takový psy-trance by za posledních 5 let nepobral asi ani sám pan co skládal video a všechno by udělal poznovu :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Sektore, ty jdeš moc do hloubky, protože máš ve věci jasno. Na nás staříky, odkojené kytarovými rifi Ritchieho Blackmoora se musí pomalu. Už tohle je pro nás kláda

Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- Sektor
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Hehe ... já nevím komu je kolik let, když žijeme v době, kde 15ti leté nevychované dítě může vědět více, než jeho otec .... nicméně jsem jen upozornil na to, že ty hudební žánry jsou přeci jen trochu jinak.
Představa, že mi po shlédnutí tohoto videa řekne, že má 10ti letá sestřenka poslouchá hardcore, by mě asi položila do kolen
Představa, že mi po shlédnutí tohoto videa řekne, že má 10ti letá sestřenka poslouchá hardcore, by mě asi položila do kolen
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20 Odpovědi
- 34095 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od domitea