Co máte rádi za muziku? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Marpo = Zloděj?

Příspěvekod zao » 06 dub 2008 19:45

Koja píše:Btw, jak vznikl hip hop .. přišel popovej černej zpěvák na scénu, zakuckal se, začal prskat, chrchlat a kašlat do mikrofonu a mávat rukou ve vzduchu, aby mu šli pomoct .. a ostatní mysleli, že je to jeho novej styl, tak ho začali napodobovat :lol:

tak vznik beatbox jinak já poslouchám trance dance house breakbeat techno
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 06 dub 2008 19:46

Taky mám rád Disco,třeba starší devadesátky,takže Dr.Alban,Madonna,a samozřejmě i novějí,jako Monrose,Rihanna,atd..a to,že si na hlavu (ted už moc né) naplácnu trošku gelu ze mě diskanta nedělá.. :evil: :roll:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 19:51

zao píše:
Koja píše:Kojova verze vzniku hipce xD ...

tak vznik beatbox jinak já poslouchám trance dance house breakbeat techno

Prašť jako uhod :lol: :lol: .. nooo, konečně někdo pro mě :inlove:

All : A ještě vás dostanu, když vám řeknu, že s kámošem provozujeme JumpStyle :inlove: A sem zvědavej, kolik lidí tady ví, o co jde :lol:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 dub 2008 19:52

podle tvýho avataru bych tě tip na těžkýho fotbalistu jo jinak k těm hadrům evím proč máte tak blbej postoj já nic nemám proti trošku spadlým gatím sám je tak mám má je tak každej ale zase nesmí bejt až mezi kolenama a když vidíme borca co má zařízlý gatě v koulích tak se mu smějem a říkám že je teplej velký hadry taky nosím no ale u mě je to daný rozměrem mám 195cm

edit// ano jump style je prdel no trošku podívný, pro ty co neví http://www.youtube.com/watch?v=3t8GdtYdRk0&e
Naposledy upravil(a) zao dne 06 dub 2008 19:56, celkem upraveno 1 x.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 06 dub 2008 19:56

Já svý gatě nosím tak na středu, trochu spadlí, ale nejsou zase tak nahoře, že mi to dělí kulky. :lol:

Docela se nám tu rozvíjí pěkná diskuze. :lol:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 20:01

Tím fotbalistou myslíš mě? :shock: :lol: No vůbec jako :lol: :lol: No já mám 190cm, že 8) Tak jasný,že mám kalhoty taky volný a nemám je zarýty v zadku, .. ono ani nejde o ty hadry, ale o to jejich chování, o to, jak si o sobě hrozně myslí a umí/ví howno:)

Jinak ten JumpStyle spíš tohle -> http://www.youtube.com/watch?v=yWvpJN4AsB8 :inlove: :lol:

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 dub 2008 20:03

ne tebe ne, tomminu

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 20:04

Baron Prášil píše:exámpl můj: rep-nemusim,ale když sem slyšel soundtrack z Ghost Dog - Cesta samuraje-no,mňam

jojo Wu Tang Clan...mňam
memphisto píše:Weslo je vysloužilý veterán.přesluhuje :smile:

:blush:
Tommy4 píše:Weslo: Ještě jsi zapoměl dodat: namachrovaný hopery, který nemůžou utíkat a který choděj jak mimozemšťani. :lol:

jojo máš pravdu..vždycky se směju těm jejich husteym pozdravům a zlateym řetězům - hlavně že hip hop pyčo :evil: bohužel dělaj ostudu i nám normálním...
FrostWork píše:Dulezitej je styl a elegance!

U krásný holky ano....ale u chlapa mi to přijde trošku divný (nic proti tobě osobně)
Koja píše:To Weslo : tak ode dneška mě nebudeš mít rád, protože na Landu nedám dopustit :) .. ty snad nepatříš k těm, kdo s rukama na očích a uších budou furt tvrdit, že je to nácek?

Já vím že byl nácek - a že pořád má sklony k tvrdým řešením pro měkké mozky...a ta maškaráda turbo lupen teply a novym sokolem :roll: .Navíc nechápu komu se může líbit to jeho skřehotání (protože zpívat opravdu neumí).Z jeho textů cejtím pořád jenom závist a vztek...ačkoliv zabalené do úhledných slov.A poslední kapka bylo zprznění Krylových songů..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 20:05

jen tak mimochodem co kdybych to přejmenoval na (Co máte rádi za muziku?) a přesunul tam kam patří?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 20:13

To Weslo : Nevím no, já bych to hned neodsuzoval. Ta akce s Lumen Templi se mu zatím daří a dělá jenom dobrotu a od toho sokola vážně nevím, co čekat:D Jinak k těm textům.. Já z většiny citím to, co si i myslím .. že češi, národ, lidé .. jdou do sra*ek, jestli se nezačne něco dělat. Zpívat neumí no, tj pravda :lol: Ale s těmi texty souhlasím, když pochopíš, co tím chce říct, což doufám, že chápu dobře snad :lol:, tak o tom normální člověk nemůže říct, že je furt nácek a rasista, jak to někteří dělají..
Ale tj pořád názor proti názoru, já ho nikomu necpu, neříkám Landa je Bůh, musíš ho poslouchat. Mám ho rád, rád si ho poslechnu, názor ostatních je mi tak nějak jedno už :D

S/M_Show
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod S/M_Show » 06 dub 2008 20:17

Weslo píše:hm tak mi je asi 10 - 15.Já hip hop moc rád :inlove: a už moc dlouho.Akorát že ten normální tzn. ne Marpa ubožáka.
Spíš mi lezou na nervy vyvoněný diskanti,vožralý metly,houseboyové s tunou gelu na hlavě a melírem,příznivci Daniela Landy a většina rockerů...

P.S.Techno je všechno,s technem i zdechnem... :oha: :lol: :lol:

No konečně někdo se stejným názorem :). Není hip-hop jako hip-hop. Mezi takouvou tu NEkvalitu řádím takové jako Marpo, gipsy a podobné rádoby rappery(hip-hopery) a ubožáky ale taky 90% americké tvorby jako například 50cent a celé G-Unit and etc etc. Amerika porstě umřela 13.9.1996 a to mi nikdo nevymluví. Další skupina jsou takoví jako L.U.Z.A, miky mora, kaidžas, ale taky andre, tafrob atd. Moh bych pokračovat hodně dlouho. To je pro mě Kvalita. A supercroo a kontrafakt. Ti jsou mimo všechno :lol: Bud někoho dovádí k bodu varu že by je nejradši dojel zabít a nebo jsou pro něj vrchol. S těchto dvou jsou pro mě jasně lepší kontrafakt. Mají styl o kterém říká hodně lidí že je to fame, póza a kdoví co ještě. Ale na tom je celý jejich styl založený. Nebudu se tady o nich rozepisovat bylo by to na hodně dlouho. Kdo tento styl chápe, musí je milovat. Kdo ne, jeho smůlu. Ale doporučuju poslechnout písničku Bozk na Rozlučku. A nejlíp celé album. Kdo pochopí toto album pochopí vše. Tot ode mně. PS. Momentálně me úplně na max. nasral ČU**K jménem DANTE :D Asi ten x-factor přepnu.
PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 20:26

Koja píše:.. že češi, národ, lidé .. jdou do sra*ek, jestli se nezačne něco dělat.

přesně tady tohle na těch jeho písničkách nenávidím nejvíc - jak pořád burcuje že je to špatný a že máme bejt vlastenci a kdesi cosi.Myslím že vlastenectví a národní hrdost už způsobili v minulosti tolik problémů(a mrtvých) a že rozumný člověk se patetickejm žvástům na téma národní hrdost a láska k vlasti vyhne.
S/M_Show :no já nemám rád žádnej českej hip hop mimo starejch WWW a PSH a Syndrom Snopp.a zahraniční asi tak od roku 2000 nemusím taky.Čestná vyjímka je Roots Manuva.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    5621
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”