Co máte rádi za muziku? Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co máte rádi za muziku?
Já posluchám Techo a vše kolem mno Hip nesnáším, i když jsem ho poslouchal kdysi dáááávno
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Pane Weslo,vnímat hudbu přes pilulky,to je nějaké divné,né?Že by té "hudbě" něco chybělo?Jinak Karlos mi mluví z duše a moje krevní skupina je Jethro Tull.
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Weslo, Stairway to Heaven je song Led Zeppelin
A poslouchá tady někdo My Dying Bride ?
To je náááářez
sry je to Hotel California - opraveno.Weslo

A poslouchá tady někdo My Dying Bride ?
To je náááářez
sry je to Hotel California - opraveno.Weslo
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pe.ko píše:Pane Weslo,vnímat hudbu přes pilulky,to je nějaké divné,né?Že by té "hudbě" něco chybělo?
a ty jsi kdo že rozhoduješ o tom co je normální a co je divné?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Abych řekl pravdu, tak já poslouchám všechno co se mi líbí. Nemám to nějak rozdělené, že bych nějaký stil vůbec neposlouchal 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Weslo píše:pe.ko píše:Pane Weslo,vnímat hudbu přes pilulky,to je nějaké divné,né?Že by té "hudbě" něco chybělo?
a ty jsi kdo že rozhoduješ o tom co je normální a co je divné?
O ničem jsem nerozhodnul, napsal jsem jen svůj názor,ostatně tak jako Ty
tak to potom jo omlouvám se - Weslo

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Hlavně West... tzn: Hip-Hop...Jedu to už snad přes 8 let, jen vybraný interpreti a skupiny.. Spíš OldSchool by California.
Ale nej king je u mě Amaru Shakur...

Ale nej king je u mě Amaru Shakur...

i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
... musím uznat, že je to dobrý: Super jízda a http://www.youtube.com/watch?v=I7ypeZ6R-t0 - jistě to bylo velmi těžký zahrát a naučit se - kdyby to nebyla kytara tak by to bylo super.
Nevím kdo kdy přišel na nějaké pilulky. To je stejný jako kdyby jsem říkal že všichni co poslouchají rok, metál, … jsou divný pač furt chlastaj, hulej a hejbaj z hlavou nahoru a dolu, jak kdyby jim přeskočilo nebo z ní chtěly vymlátit poslední závity, popřípadě se poperou, ještě mají dlouhý vlasy a jak se chovaj, blijou do mikrofonu a podobně a by se tam člověk bál jít.... taky to nedělám je to vaše věc jak strávíš večer.
Když jdu do nějakého klubu vychutnat si Trenc, tak si slušně obléknu džíny a triko, nic roztrhaného ani vulgárního, pokecám s kámoši jak nám dobře hrajou dám si pivko (max 3) a utíkám kolem 3 domů.
PS: Představ si tu melodii ze "supr jízdy" v podání třeba houslí, basy, flétny, trubky, .... to by byla pecka ...
Nevím kdo kdy přišel na nějaké pilulky. To je stejný jako kdyby jsem říkal že všichni co poslouchají rok, metál, … jsou divný pač furt chlastaj, hulej a hejbaj z hlavou nahoru a dolu, jak kdyby jim přeskočilo nebo z ní chtěly vymlátit poslední závity, popřípadě se poperou, ještě mají dlouhý vlasy a jak se chovaj, blijou do mikrofonu a podobně a by se tam člověk bál jít.... taky to nedělám je to vaše věc jak strávíš večer.
Když jdu do nějakého klubu vychutnat si Trenc, tak si slušně obléknu džíny a triko, nic roztrhaného ani vulgárního, pokecám s kámoši jak nám dobře hrajou dám si pivko (max 3) a utíkám kolem 3 domů.
PS: Představ si tu melodii ze "supr jízdy" v podání třeba houslí, basy, flétny, trubky, .... to by byla pecka ...
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
83.Pepas píše:PS: Představ si tu melodii ze "supr jízdy" v podání třeba houslí, basy, flétny, trubky, .... to by byla pecka ...
No abych se priznal tak si to moc predstavit neumim.

Tohle je taky super jizda

CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5458
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 12:23