Selhání vypalování DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

George98
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Selhání vypalování DVD

Příspěvekod George98 » 10 bře 2007 11:47

Mohl byste mi nekdo poradit? Mam dve DVD mechaniky (Plextor a LG) obe jsou schony vypalit CD-R apod. ale jakmile chci neco palit na DVD tak po chvilce paleni se to kousne a nabehne modra obrazovka s varovnym textem, ze Windows byl radeji ukoncen, aby se nezhroutil system. Pritom Filny na DVD i NA CD mohu bez problemu prehravat....

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Selhání vypalování DVD

Příspěvekod James_Radlle » 10 bře 2007 11:59

George98 píše:Mohl byste mi nekdo poradit? Mam dve DVD mechaniky (Plextor a LG) obe jsou schony vypalit CD-R apod. ale jakmile chci neco palit na DVD tak po chvilce paleni se to kousne a nabehne modra obrazovka s varovnym textem, ze Windows byl radeji ukoncen, aby se nezhroutil system. Pritom Filny na DVD i NA CD mohu bez problemu prehravat....

A neni to nahodou tim ze mas obe zapojene jako MASTER??? pak by skutecne nemohla minimalne jedna z nich palit....ale ani cd.
Popis jak je mas zapojene pocitam na IDE kablicih.
Počítač: ANO! :bottle:

George98
nováček
Stav:

Příspěvekod George98 » 10 bře 2007 12:09

Urcite ne, jedna je jako hlavni a druha vedlejsi, s nastavenim jsem nic nedelal, driv to fungovalo v poho a najednou to proste krachlo...

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 10 bře 2007 13:15

Neinstaloval jsi v posledni dobe nejake virtual emulatory, jine vypalovaci programy ci aktualizace nynejsiho programu?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 bře 2007 14:45

Jestli používáš program Nero, zkus jej odinstalovat a znovu nainstalovat. Často to pomůže.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 10 bře 2007 16:36

a pokud nevis co jsou virtual emulatory, tak napr Alcohol, daemon, a jine... :wink: :wink:

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 10 bře 2007 18:37

Pepas píše:a pokud nevis co jsou virtual emulatory, tak napr Alcohol, daemon, a jine... :wink: :wink:

jj presne tak jen se mi to nechtelo vypisovat :D :D

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 10 bře 2007 18:51

Ještě k tý modrý smrti. Určitě tam byla napsaná chyba proč to spadlo. Podle toho by se dalo určit, jestli za to může nějakej program nebo hardware.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 bře 2007 21:53

Zkus nechat v PC jen jednu mechaniku při vypalování a druhou při vypnutém PC odpoj. V jednom PC se mechanika Plextor a LG nesnášely, ale nezjistil jsem proč, ale pokud to dříve chodilo bude asi příčina jiná. Běží mechaniky s DMA? Jak je máš připojené - na jedné kšandě, nebo každá na jiné?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

George98
nováček
Stav:

Příspěvekod George98 » 11 bře 2007 09:12

James_Radlle píše:Neinstaloval jsi v posledni dobe nejake virtual emulatory, jine vypalovaci programy ci aktualizace nynejsiho programu?

jj, mam nainstalovaný programek Virtual DAEMON MANAGER V3.47 a na vypalování mam Roxio, ale zadnou aktualizaci jsem nedaval

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”