Selhání vypalování DVD
Selhání vypalování DVD
Mohl byste mi nekdo poradit? Mam dve DVD mechaniky (Plextor a LG) obe jsou schony vypalit CD-R apod. ale jakmile chci neco palit na DVD tak po chvilce paleni se to kousne a nabehne modra obrazovka s varovnym textem, ze Windows byl radeji ukoncen, aby se nezhroutil system. Pritom Filny na DVD i NA CD mohu bez problemu prehravat....
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Selhání vypalování DVD
George98 píše:Mohl byste mi nekdo poradit? Mam dve DVD mechaniky (Plextor a LG) obe jsou schony vypalit CD-R apod. ale jakmile chci neco palit na DVD tak po chvilce paleni se to kousne a nabehne modra obrazovka s varovnym textem, ze Windows byl radeji ukoncen, aby se nezhroutil system. Pritom Filny na DVD i NA CD mohu bez problemu prehravat....
A neni to nahodou tim ze mas obe zapojene jako MASTER??? pak by skutecne nemohla minimalne jedna z nich palit....ale ani cd.
Popis jak je mas zapojene pocitam na IDE kablicih.
Počítač: ANO! 

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nechat v PC jen jednu mechaniku při vypalování a druhou při vypnutém PC odpoj. V jednom PC se mechanika Plextor a LG nesnášely, ale nezjistil jsem proč, ale pokud to dříve chodilo bude asi příčina jiná. Běží mechaniky s DMA? Jak je máš připojené - na jedné kšandě, nebo každá na jiné?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”