Jak dát do MP4 titulky napevno?
Jak dát do MP4 titulky napevno?
Ahoj, potřebuji dát do MP4 filmu titulky napevno, protože přes DLNA mi to TV nechce přečíst. Doporučte mi prosím nějaky softík co by to dokázal. Hodně dlouho jsem googloval a nakonec jsem našel par programů co mi to tam dají, ale dost to video ztratilo na kvalitě. Díky za reakce s pozdravem Martin.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak dát do MP4 titulky napevno?
To není problém DLNA,ale přehrávače.Tak nepoužívej MP4,ale třeba MKV jestli bude fungovat.
Zkoušel jsem, ale nebere mi to, a je ještě problém v tom, že když MP4 překopám přes MKVmerge do MKV tak je video trhané a zasekává se (jen v TV jinak v pc se nezasekává).
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
tady jsem ti vygooglil navod http://magazin.stahuj.centrum.cz/jak-na ... a-napevno/
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diky, zitra to vyzkousim.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”