ID3 TAGy pro MP4 s obrazkem,,,,

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

tonyblack
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ID3 TAGy pro MP4 s obrazkem,,,,

Příspěvekod tonyblack » 29 dub 2007 17:31

Mam takovy problem,,, koupil jsem si mp4 prehravac IAUDIO COWON D2

http://www.cowonglobal.com/

jsem s nim velice spokojen, prehravac mimo jine ze ukaze id3 tagy pisnicky tak umi i ukazat obrazek alba a v tom je ten problem, u nekterych pisni to mam ale u nekterych ne,,, neda se do pisnicky vlastnosti pisnicky vlozit i obrazek alba??? je na to nejaky programek??? dekuji za odpoved,,,

Reklama
pee.tr
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 18 kvě 2007 13:01

Nikdy jsem to nezkoušel, ale nepletu-li se, MP4 je kontejner, což znamená, že může obsahovat jak zvuk např. mp3, tak video např. AVI DivX. Možná i obrázek. Takže bych to viděl jít touto cestou. Teď Ti z hlavy nepovím v čem demuxnout tu empéčtyřku, abys do ní pak zkusil přidat tu fotku, na místo video stopy. Mohlo by to jít třeba ve Vegasu. Snad moc nekecám :wink:

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 kvě 2007 13:12

U MP3ojek lze měnit text v tagu a přidat obrázek - umí to hafo prográmků. Zkus třeba tenhle, kdysi jsem s ním měl tu čest a mám pocit, že import obrázků alb do MP3 podporoval (i hromadně). Jinak zagoogli, kdo hledá, najde. :wink:

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 18 kvě 2007 13:35

Docela dobrej je i "TAG and RENAME", ale zda umí i obrázkym, nevím. Navíc tazatel to chtěl na MP4. Takže snad mu to půjde.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”