Po vypálení DVD nebo CD na počítači s Vistou mi ten disk nejde otevřít na počítači s W98.Resp.se vůbec nenačte.
Kde může být problém?
nevím jaké informace by jsem ještě měla zadat,nebo jestli je to normální tento problém.Nebo co dělám při vypalování špatně.
Díky alespon za nějaké rady.
*Přesunuto do správné sekce*Marfy*
Vypalené CD/dvd na Vista nejde otevřít na Wind.98.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napiš jakým programem vypaluješ a taky co. Jestli data,hudbu,videosoubory...
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Já jsem si zálohu vypálil ve vistě a pak mi nešla pod XP.Použil jsem radu zde na foru -pomocí ISOBuster(Pro2.0).Dostal jsem zpět všechny data((RAW)Pod Win98, to nevím .
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Vůbec se jí nenačte..V jakém to je formátu vypálené?Mechanika-Vlastnosti.Vypalovala si ve vistě v Neru8?Ve win98 máš Fat32 nebo NTFS formát?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Moc nerozumím otázce.Omlouvám se jsem totální PC laik samouk.
V obou mám nero start smart,at vypálím cokoli na jakýkoliv formát CD/DVD +-RW na Vistě tak se mi to v W98 nenačte.Mechanika ??jak to mám zjistit...doufám že je to to co je napsané na tom kde se davá Cd.na Starém s W98 je napsané DVD-ROM,na novém je DVD multi recorder RW dvd +R DL.
Nějak by jsem se s tím nezatěžovala ale...je mi to divné a ráda by jsem aspon věděla kde může být ten háček
DIKY
V obou mám nero start smart,at vypálím cokoli na jakýkoliv formát CD/DVD +-RW na Vistě tak se mi to v W98 nenačte.Mechanika ??jak to mám zjistit...doufám že je to to co je napsané na tom kde se davá Cd.na Starém s W98 je napsané DVD-ROM,na novém je DVD multi recorder RW dvd +R DL.
Nějak by jsem se s tím nezatěžovala ale...je mi to divné a ráda by jsem aspon věděla kde může být ten háček
DIKY
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
To nero není start smart, ale mělo by tam být číslo verze.Když ve win98 poklepeš na mechaniku tak se Ti otevře okno a není tam nic?Nebylo by lepší pozvat si nějakého kamaráda , kterej se vyzná v PC?Tady se radí , ale je třeba znát základní výrazy, bohužel nikdo Ti tady odsud do kompu nevidí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9214
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 4725