Ahoj,po dvou letech a něco,mi při vypalování udělá vypalovačka asi v 1/3 disku takový proužek,ne pokaždé,ale z 10 dvd se tak stalo asi na půlce.V dvd se to samozřejmě sekne.Tady je náhled:
http://www.ukazto.com/?id=2371715&klic= ... &overall=1
Vypalovačka je sony,stáří přes dva roky a je naní docela dost napáleno,tak by mě zajímalo,jestli teda odchází do křemíkového nebe,nebo se dá ještě něco dělat.Za celé dva roky jsem s ní neměl žádný problém,vše vypálila i přečetla a byl jsem sní moc spokojený,až do teď.Tak co sní,už jsem se tak koukal na netu po jiné a docela se mi zalíbila-funkcí i cenou tato-PIONEER DVR-112- http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... r-dvr-112/ má dobré recenze a dá se jednoduše flashnout a používat následně i LightScribe,jaký na ní máte názor?Děkuji předem.
Odešla mi vypalovačka??
Životnost vypalovaček je 2-3 roky, a to u těch dobrých, některé ani tak dlouho nevydrží. Navíc jsi jí nijak nešetřil, takže bude mít odslouženo. Sice bude vypalovat, ale dost kazit, nebo zjistíš hned nebo po nějaké době, že to nepřečteš. A to si myslím, nestojí za to. Sám vyhazuji (nechávám na čtení) LG 4120B a pořizuji extrémně spolehlivou Plextorku: Plextor PX 810 SA http://barbone.cz/?stiid=68360&strsort= ... retailPATA
Tak že jsem si už radši koupil novou,Pioneer 112D,ale oproti té co jsem chtěl,je tam jen rozdíl v tom,že tahle nevypaluje na dvd ram,což já stejně nedělám a vyšla mě levněji než přes net/na netu 745 kč i s poštovným,tady 718/,ale co mě udivuje,že jsem dal vypalovat image co jsem měl v pc,přes Alcohol 120 a hned jsem zničil 2 dvd-zn.Sony,nešli přečíst ani v pc a v dvd přehrávači vyskočila hláška-disc error,potom přes Nero 7 a Ashampoo 7,to přečetlo normálně.Přepisovatelné dvd Verbatim přes Alcohol taky šlo v pohodě,tak nevím,je možné,že Pioneer+Alcohol+dvd Sony se nesnášejí??Nebo je to v něčem jiném??Do této chvíle vypaluji jen na dvd zn.Sony a nebo TDK a neměl jsem problém/Verbatim mě osobně moc nesedí/.Je možné,že to bylo starou verzí Alcoholu??-1.9.2/1705/Díky.
Sony média nejsou nic moc, možná je taky tvoje vypalovačka nepodporuje. Nebo jsi ušetřil na vypalovačce a budeš tratit na médiích. Já koupil tu Plextorku (dnes) a jsem na výsost spokojen. Prostě se mi nevyplatí kupovat šmejdy, nejdříve jsem to tu s pár lidmi prodiskutoval, co mají Plextorku a každý mi jí jen chválil. Ta dražší cena oproti ostatním se mi rychle vrátí, až vy budete kazit DVD9 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I to je možné.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak stím teda nesouhlasím,že Sony media nejsou nic moc,někde na netu jsem našel,že patří mezi 4 nejlepší média//Sony,TDK,Verbatim a poslední už si nepamatuju//,jak jsem psal,celou dobu,vypaluji jen na Sony a TDK a neměl jsem žádný problém,jediný byl,když jsem koupil jednou Verbatim,tak ty blbly,ale to asi bude různýma výrobcema,ale mě prostě nesedí.Na vypalovačce jsem určitě neušetřil,protože na http://www.cdr.cz byla v červenci vyhlášená nej vypalovačkou ze 30 jiných/sice je to půl roku,ale nemůže být přece najednou špatná,snad jedině tenhle kus/.To že by nepodporovala media Sony je taky nepravděpodobné,protože jiné 2 programy vypálily na Sony úplně normálně.Kazit dvd9 nebudu,protože na ně nepálím,tak že ani netratím.Já vím,že co člověk,to jinej názor,tenkrát jsem si koupil Sony vypalovačku a každej na ní na netu nadával a já sní neměl sebemenší problém,tak že asi taky záleží trochu na ""konstelaci hvězd""
.Mě spíš vrtá hlavou,proč to nešlo udělat přes ten Alcohol,když jsem sním dříve normálně vypaloval,jestli to může být tou starou verzí.Jinak díky všem za rady. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2332
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54