ahoj nainstaloal jsem si tento přehrávač CiberLink power dvd8, všechno je v pohodě jediné na co nemohu přít na to že když dám do mechaniky dvd film nebo cd hudbu tak se automaticky začne přehrávat nikde nemohu najít záložku kde by se to dalo zakázat.
nevíte tedy kde by to mohlo být , snad vše co už se dalo jsem odháčkoval a nic
ciberlink power dvd 8 Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ciberlink power dvd 8
Nástroje-přehrávač-rozšířené volby-asociace souborů.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ve Windows Vista dáš START-Nastavení-Ovládací panely-Přehrát automaticky a tam pak kde to potřebuješ zvolíš Neprovádět žádnou akci.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
makojed:
Máš-li XP-Prof., zakázat autorun můžeš v „Zásadách skupiny“ (Start —> Spustit —> gpedit.msc —> ENTER).
Dále: Konfigurace počítače —> Šablony pro správu —> Systém a tam u volby Vypnout automatické přehrávání zvolíš Zakázáno pro jednotky CDRom (respektive pro všechny jednotky, tedy i pro flashky…).
Máš-li XP-Home, toto nelze.
Máš-li Visty, musíš to zkusit.
Máš-li XP-Prof., zakázat autorun můžeš v „Zásadách skupiny“ (Start —> Spustit —> gpedit.msc —> ENTER).
Dále: Konfigurace počítače —> Šablony pro správu —> Systém a tam u volby Vypnout automatické přehrávání zvolíš Zakázáno pro jednotky CDRom (respektive pro všechny jednotky, tedy i pro flashky…).
Máš-li XP-Home, toto nelze.
Máš-li Visty, musíš to zkusit.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U Windows XP stačilo tuším vložit disk DVD a pak při otevření nabídky automatického přehrávání,zvolit Neprovádět žádnou akci. No ale to by nesměl mít nastaveno automatické přehrávání DVD v Cyberlinku.Tam by to mělo jít taky vypnout.Už si to ale nepamatuji,protože jsem tento big program odinstaloval a nahradil lepším přehrávačem KM player.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
S tímhle pseudonastavení jsem si užil hodně vzteku a nadávání – zakázal jsem automatické otevíráné flashek, ale Widle mi tam s prominutím nas*aly průzkumníka (kterého navíc nesnáším a nepoužívám). Jediné opravdu spolehlivé nastavení, které mi zabralo, je výše uvedený gpedit. Viz taky téměř 2 roky starý povzdech.Marfy píše:U Windows XP stačilo tuším vložit disk DVD a pak při otevření nabídky automatického přehrávání,zvolit Neprovádět žádnou akci
tak jsem našel v menu tu asociaci souborů odtrhnul jsem automatické spouštění dal ok a nic stále se vše spouští
no už mě to vytočilo takže kouknu po něčem jiném nikdy jsem s tím u starších verzích neměl problém
makojed:
A ten gpedit.msc jsi vyzkoušel?
A ten gpedit.msc jsi vyzkoušel?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A není to verzí přehrávače?U mě se spouští jen dvd tak jak to mám nastavené.Když tak si stáhni aktualizaci od výrobce.Poslední verze je 8.0.2217.50
Re: ciberlink power dvd 8 Vyřešeno
tak jsem zkusil vše a vše dopadlo stejně disk se vždy spustil v tomto programu , přehrávač byl nejnovější verze.
tak jsem ho odinstaloval a vše se začlo chovat zase normálně , pc se zeptá co chci udělat ,takže jsem zatrhl neprovádět žádnou akci a vše je v pořádku. No né vždy to největší je i nejlepší (CyberLink power
180Mb
tak jsem ho odinstaloval a vše se začlo chovat zase normálně , pc se zeptá co chci udělat ,takže jsem zatrhl neprovádět žádnou akci a vše je v pořádku. No né vždy to největší je i nejlepší (CyberLink power

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3573
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 09:01