Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Kdyby sis vzpomněl dřív Dneska mi utekla moje s paměťovou kartou (512 MB) plnou těchto vyzvánění Vyndal jsem ji ze "staré" Nokie 6230i, kde jsem tyto vyzvánění měl a nebo když chvíli počkáš, tak se mrknu na ext. disk, jestli to tam někde nemám
memphisto: To by bylo fajn. Já klidně počkám... pět minut
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Díky Kojo. Není tam sice co potřebuju, ale taky se budou hodit. Tu vodu jsem používal jako klasické vyzvánění. Taky jsem ti uploadnul pár zajímavých kousků nejen pro sms. Třeba pevnost boyard je fajn http://www.bastleni.eu/uploader/soubory/vyzv.zip
Hlavně mi někdo sežeňte to otevření auta Nechce se mi za to dávat 30Kč.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
v příloze to je, ale budeš to muset zkrátit,protože je tam toho víc (alarm). stačí použí jednoduchý příkaz pro strýčka Googla Dá se takhle vyhledávat cokoliv. Stačí jen změnit název a koncovku