Řazení hudby
Řazení hudby
Ahoj, chci se jen zeptat jak udělat, aby se hudba ve složce řadila například podle čísla stopy a ne podle názvu. Potřebuju to tak napořád, tak, aby se to takhle seřazené zkopírovalo i do MP3 přehrávače.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Řazení hudby
Máš XP nebo Visty? Ve Vistách to jde v pohodě.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak si ty názvy přejmenuj – já to tak dělám vždycky.
Například písničky v albu Plastic People „04]_[1976-77]_Ach_to_statu_hanobeni_[LIVE]“ jsem si pojmenoval takhle:
Například písničky v albu Plastic People „04]_[1976-77]_Ach_to_statu_hanobeni_[LIVE]“ jsem si pojmenoval takhle:
Kód: Vybrat vše
01)_Egon_Bondy_recituje_Dvacet.mp3
02)_Ach_to_statu_hanobeni.mp3
03)_Pisen_brance.mp3
04)_Phallus_impudicus.mp3
05)_Koleda.mp3
06)_Prsi,_prsi.mp3
07)_Apokalyptickej_ptak.mp3
08)_Eliasuv_ohen.mp3
09)_Magicke_noci.mp3
10)_Spofa_blues.mp3
11)_100_bodu.mp3
12)_Nebo_Jiti_jest_Hospodinovo.mp3
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Taky řešení, ale moc se mi do toho nechce.....přece to nějak musí jít i bez přejmenování 

Tak jestli to jde, to opravdu nevím, protože jsem tento problém nikdy neřešil. Skladby čísluju odvždycky.
To je takový problém to očíslovat? Nástroje pro správu ID3 by to měly zvládat automaticky.
A jestliže přehrávač zobrazuje ID3 namísto názvů souborů, pak už teprve nechápu, proč se ti do toho nechce.
To je takový problém to očíslovat? Nástroje pro správu ID3 by to měly zvládat automaticky.
A jestliže přehrávač zobrazuje ID3 namísto názvů souborů, pak už teprve nechápu, proč se ti do toho nechce.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 8146
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 2046