Technologie Light Scribe v NERO?
Technologie Light Scribe v NERO?
Potřeboval bych vědět co si stáhnout do Nera aby šly ty obrázky technologie Labe Scribe na to CD vypálit, tedy nejaký přídavek nebo to je už v novějších verzích???
Re: Technologie Labe Scribe v NERO?
Google mi žádnou takovou technologii nenašel, je to nějaká novinka z našeho veletoku Labe?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A ovladač máš stažený? http://www.lightscribe.com/downloadSection/index.aspx
Ježiš ted sem si toho všiml, je to Light Scribe. No ovladače mam ale co stim pak?
Ovladače + kompatibilní vypalovačka + novější Nero s podporou této technologie, možná to v něm budeš muset nastavit, tedy projít nastavení ...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám NERO 9 a po přidání vypalovačky s lightscribe jsem nepotřeboval instalovat vůbec nic.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jaké máš tedy přání? 

Re: Technologie Light Scribe v NERO?
me to bohuzel funguje i v neru 6 a nevim jak to vypnout :( stahlo se mi to samo a nevim jak se toho zbavit
Intel Celeron 2,4 GHZ 256kB L2 cache,224MB RAM,166 MHZ,ProSavager DDR,80GB HDD a nestidím se za to :) mam to jen na blizzard hry a net :)
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”