Notebok ACER ASPIRE 5742G
dobrý den chtěl bych se zepat jakou máte skušenost s vypalováním dvd na tomto noteboku?
ACER ASPIRE 5742G
Re: ACER ASPIRE 5742G
No jestli si chceš sem tam vypálit nějaký DVD tak není problém, pokud chceš ale pálit denně sto DVD tak ti asi brzo odejde vypalovačka do křemíkovýho nebe.
Just Fucking Google It!
mám ho doma asi 2 měsíce a nevypálím na něm nic pálím na verbatim - a zkoušel jsem imation -/+ a bez úspěchu. když se my povede vypálit dvd tak je plný chyb a když ho otočím tak ta stopa má jakoby 3 odstíny od středu ke kraji jsou tři pruhy s odlišnýma barvami
V jakým programu si to dělal? Já vypálil teda jenom pár DVD, dělal jsem to v PowerISO a bez problémů.
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi jsi chtěl říci, že vidíš různé odstíny jedné barvy, protože rozdílné barvy, tak to na CD neznám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ano tak jak říkáš a to mě zarazilo
jinak jsem skoušel nero 7, clone dvd, burn4free
jakou rychlostí vypaluješ já skoušel 4x-8x
jinak jsem skoušel nero 7, clone dvd, burn4free
jakou rychlostí vypaluješ já skoušel 4x-8x
Vypaloval jsem to maximální rychlostí a DVD na který pálim maj max rychlost 16x takže asi tak. Možná že je chyba v tý vypalovačce, CD ti pálit jdou?
Jinak pálim taky na Verbatim.
Jinak pálim taky na Verbatim.
Just Fucking Google It!
cd jsem neskoučel a verbatim mě to ani nenačte zejtra ho du reklamovat tak uvidím
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3881
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19