Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.
Dobrý den všem! Prosím, poradíte zoufalé matce 14-ti letého puberťáka, jaký mu vybrat počítač k vánocům? Se svými znalostmi jsem skončila někde u COMMODORE AMIGA roku 1995 Jeho podmínka - musí zvládnout hry : Velorant, Fortnite, Rocket legue Moje podmínka - starší PC kolem 10 tis. Please HELP ME! Eva
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32"...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Přemyšlím o poskládání PC na hraní her, především abych rozjel KCD2 na ultra/high
Ideálně bych se chtěl pohybovat něco do 60K. Je mi jasne že by se dalo poskládat něco za menší častku co by bohatě stačilo, ale zároven bych to chtěl mit...
Poslední příspěvek
Stačil. Účinnější nebo tišší můžeš vybírat Noctua podle NSPR
Od středního max TDP skočí tyhle CPU klidně i chvilkově na dvojnásobek.
Co ale překvapí jen teplota na 3D cache AMD, která jde i přes 100st C. S tím se počítá, průvan ve skříni ochrání...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Po dobrých zkušenostech se již poněkolikáté na vás tady na tomto fóru obracím s prosbou o pomoc se složením herního PC bez monitoru. Na počítači ve volných chvílích hraju převážně Farming Simulator a občas stříhám krátká videa. V zimních...
Poslední příspěvek
A desku vyměň za
Není asus dual jako asus dual, verzi EVO nebrat!
vybíral bych GPU z tohoto:
Asus dual 7900GRE
TUF 7900GRE
GB EAGLE 4070S
GB Gaming 4070S
Anebo bych vybíral v nižší relaci 7800XT
Ahoj, chtěl bych poradit s upgradem tichého herního PC pro hraní ve 4K.
Hraji převážně na 4K OLED TV, těším se na nové hry jako KCD 2, Civilizace VII, Witcher 4.
Upgrade budu dělat v dubnu 2025, kdy dojdou penízky.
Rozpočet mám max 50.000,-
V...