ZAdost - nelze se prihlasit (Vyřešeno) Vyřešeno
ZAdost - nelze se prihlasit (Vyřešeno) Vyřešeno
Zdravim mel jsem tu drive registraci pod jmenem rommel33 ale z neznameho duvodu po pokusu se prihlasi mi to neslo ani o zadost meho hesla se nic nestalo nevim zda to nebylo tim ze jsem byl temer pul roku mimo pc!kazdopadne sem si udela tento profil takze prosim rommel33 muzete smazat pokud po me budete pozadovat heslo nebo jine informace mile rad dodam diky!:)
Chyby budou dokud budou lidé!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já znám jednoho Rommela z Německa. Ervin Rommel. Vynikající stratég, proti němu bych nechtěl hrát SuddenStrike...
for Tyrael, pokud bys chtěl obnovit původní nick, tak se obrať přímo na admina tohoto fóra (ltb), ten je v této otázce nejpovolanější. Pokud ses s původním nickem rozloučil a vyhovuje ti nový, pak je jen na tobě, kolik informací o sobě "pustíš". Můžeš klidně odhalovat svou pravou identitu po kouscích, pomalu, třeba jako striptérka. Ta se také nesvlékne, jak na zdravotním středisku, ale pěkně to natahuje...

for Tyrael, pokud bys chtěl obnovit původní nick, tak se obrať přímo na admina tohoto fóra (ltb), ten je v této otázce nejpovolanější. Pokud ses s původním nickem rozloučil a vyhovuje ti nový, pak je jen na tobě, kolik informací o sobě "pustíš". Můžeš klidně odhalovat svou pravou identitu po kouscích, pomalu, třeba jako striptérka. Ta se také nesvlékne, jak na zdravotním středisku, ale pěkně to natahuje...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem,
malinko odbočím od striptérek a zdravotních sestřiček
mmmartine, karlosi, díky za vaši pomoc, se vším souhlasím
S tím uživatelem rommel je to moc dobrý postřeh, zdá se, že právě tam bude pes zakopán
Jen pozor na velká, malá písmena - správně je to Rommel.
Obecně k pc-help:
- uživatele neodstraňujeme (ani po půl roce)
- při přihlašování pozor na velká/malá písmena
- není problém v původním nicku změnit heslo, pokud uživatel prokáže, že je opravdu jeho
Tyrael: dej mi prosím vědět, jestli si ponecháš původní nick nebo to necháme tak, jak to je.
Díky, zdravím
malinko odbočím od striptérek a zdravotních sestřiček

S tím uživatelem rommel je to moc dobrý postřeh, zdá se, že právě tam bude pes zakopán

Obecně k pc-help:
- uživatele neodstraňujeme (ani po půl roce)
- při přihlašování pozor na velká/malá písmena
- není problém v původním nicku změnit heslo, pokud uživatel prokáže, že je opravdu jeho
Tyrael: dej mi prosím vědět, jestli si ponecháš původní nick nebo to necháme tak, jak to je.
Díky, zdravím
ne je mi to sumak ale prijde mi jako zbytecnost zasirat forum zbytecnejma ragistracema! jj on erwin je dobrej ten ervin sem ja a v sudden striku bych te rozprasil!
bud ho smazte nebo nechte je mi to jedno ja neproterbuju body takze si klido necham tento nick!:)
no tak ja si necham tyraela!:)
ps: karlosi pokud mam prozrazovat svou identitu jako stripterka tak ty by si mel byt ten iniciator a strkat mi penize za trenky ne?!
nejspis ano ja mel jeden log a ne 4
mozna nahoda mozna jde nekdo v mych slepejich!:)
//sloučil jsem ti tři příspěvky v jeden, aby to bylo přehlednější.
//Karlos

no tak ja si necham tyraela!:)
ps: karlosi pokud mam prozrazovat svou identitu jako stripterka tak ty by si mel byt ten iniciator a strkat mi penize za trenky ne?!

mmmartin píše:Z Mostu je mezi přispěvateli rommel. Že by podobnost čistě náhodná?
nejspis ano ja mel jeden log a ne 4

//sloučil jsem ti tři příspěvky v jeden, aby to bylo přehlednější.
//Karlos
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
...v sudden striku bych te rozprasil!![]()
To Bořil tvrdil taky...

... strkat mi penize za trenky ...
Tak dotoho nejdu, stačí mi, že vím, kdo jsi Ervíne. Ještě abych se ti díval do trenek... a za peníze!!! Já který se rád kouká holkám pod kalhotky zadarmo...

PS: Pro starší 18ti let a znalé ruštiny (což je vlastně to samé) http://www.xuk.ru
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Tak dotoho nejdu, stačí mi, že vím, kdo jsi Ervíne. Ještě abych se ti díval do trenek... a za peníze!!! Já který se rád kouká holkám pod kalhotky zadarmo...![]()
hh njn tak mam zase smulu mno sem si myslel ze si vydelam a aono hovno z toho!:D tak az budu mit cas aspon sudden strike o naky maly peniz at mam z toho apson neco!:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1862
-