Nahrazení odkazů z podpisu samostatným tématem FAQ

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 19 led 2008 23:43

Honzo, žádné rýpání ;-) konstruktivní nápady, děkujeme.

- hitparáda častých dotazů: obávám se, že tohle je dost těžké dát dohromady. Nějakou přestavu má asi každý z nás, na co se tak asi uživatelé často ptají :idea: , ale udělat z toho seznam? to je těžké..

- faq ve výstavbě: pravda, pravda - poloprázdný faq by mohl odradit - hned to napravím, díky.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 led 2008 07:26

Tak už sem to tu psal tedy ne v téhle diskusi alespoň myslím.
Mám tento návrh:

Hlavní strana:
FAQ
Přehled často kladených dotazů (tato sekce je právě ve výstavbě [Ltb - 19.1.2008]) ponechat beze změn

Strana FAQ:
doplnit rozcestník (jako samostatné téma ne do rozcestníku FAQ) na novou stránku Podpora FAQ

Strana Podpora FAQ témata:

Přehled nejčastějších dotazů - Prosím pomoste vytvořit přehled dotazů pro FAQ
= Přesun této diskuse http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=133154#133154 do tohoto nově založeného tématu

Rezervace témat z přehledu nejčastějších dotazů a patronát nad opravou článků již na PC-Help umístěných, které podle vás zaslouží přesun do FAQ (nedělejme věci 2* nebo si pomozme)

Dotazy týkající se doplnění právě vznikajících článků
Přesun těchto diskusí:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=133139#133139
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=130295#130295
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=127782#127782

Vše ostatní o FAQ
Přesun této diskuse (tedy toho co právě čteš)
dále přesun http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=131234#131234

Uf snad sem na nic nezapomněl a je to celé. Ja to blbé jak pučtok nebo to nějak takhle sfouknem.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 01 úno 2008 17:45

Jan Pašek:předpokládám že si myslel tohle ?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 04 úno 2008 08:06

Weslo nevím jestli jsme si rozuměli jedná se mi o utřídění a lepší přehled s obrázkem to snad bude lépe k pochopení. JInak omluva seznam občas hodí upozornění na odpověď z PC-Help do spamu takže jsem něco chtěl a neozval se až při kontrole "zobrazit vaše odpovědi".
Přílohy
faq1.jpg
Obrazovka po vstupu do sekce FAQ
faq2.jpg
Obrazovka po rozkliknutí podpora FAQ
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 05 úno 2008 08:21

Jan Pašek: tak tohle už nechápu vůbec
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 úno 2008 09:02

Ještě jednou pro Wesla už to tu máne funguje takhle inzerce.

Co chci:
Vytáhnout vše co se týče výroby FAQ někam stranou aby se to nemíchalo mezi ostatní věci.
Vzhledem k tomu jak se řadí hotové články do faq chci pod rozcestník téma "Podpora FAQ" a to mě pošle do druhé úrovně fóra kde jsou vyjmenována jednotlivá témata pro podporu FAQ stejně jako v inzerci (Hardvare; software; ostatní) jen já sem tam chtěl místo tří okruhů čtyři hlavní témata týkající se podpory FAQ. Když v druhé úrovni rozklikneš příslušné téma dostáváš se k jednotlivým diskusím.

v tom prvním přízpěvku na téma podpora FAQ odemne bylo vymenováno jaké diskuse tam přesunout (v inzerci by to byly inzeráty).

už je to k pochopení pokud ne vemem to ústně po mobilu nebo přes skype jen se domluvit kdy.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 05 úno 2008 09:18

jo tak - ty chceš subfora.To už je na Ltb.Mylím že základní rozdělení na HW,SW,INET a ostatní by bylo dobré..

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 úno 2008 09:42

ještě než se dotoho pustíte měl sem to rozdělené jinak podle mě není třeba dělit železo od SW.
1)Přehled nejčastějších dotazů - Prosím pomoste vytvořit přehled dotazů pro FAQ
2)Rezervace témat z přehledu nejčastějších dotazů a patronát nad opravou článků již na PC-Help umístěných, které podle vás zaslouží přesun do FAQ (nedělejme věci 2* nebo si pomozme)
3)Dotazy týkající se doplnění právě vznikajících článků
4) vše ostatní

zdůvodnění:
1) vyberu si co chci zpracovávat a pomůžu tak někomu kdo na to třeba nemá čas nebo se na článek necítí
2) můžu si článek zpracovat u sebe v počítači protože třeba u mě je to na poprvé pro ostatní nesrozumitelný blábol a nelezu tak nikomu do zelí.
3) nikdo neví vše a vždy když sem se tu na něco zeptal byl to pro můj článek jedině přínos
4) to co nejde zařadit do prvních tří

Edit Weslo nyní mi zřejmě došlo proč sme si nerozuměli ty stále přemýšlíš nad utříděním FAQ jako takového já sem se zabýval pouze vyčleněním a utříděním témat pro jeho podporu.

Na druhou stranu máš pravdu v tom že pokud bychom vynechali rozcestník mohli bychom takto třídit články ve FAQ přímo. Pokud by chom tedy kombynovali naše požadavky bylo by jedno sub fórum pro články FAQ a druhé pro jeho podporu.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”