Prispevek navstevnika Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Prispevek navstevnika

Příspěvekod peacoq » 09 kvě 2008 05:30

(nedavam tuzery, libi se mi, jak v cesku pingl chrasti flekem a ceka, ze reknes 'to je dobry', nikde jinde jsem to ve svete nevidel, takoveto trapne a sebe-zesmesnujici chovani), ...ale rad poslu prispevek, kdyz mi bude poskytnuta pomoc.
:profi:
Chybi mi moznost SMS prispevku. Je to pohodlne a zaplatit v pripade pomoci, napr. 50,- mi pripada adekvatni. I kdyz se o PC staram formou nezanedbani cisteni a uzivatlesky povinnosti, ale na jine problemy moje znalosti nestaci. Forum uvitam i s rizikem, ze jednou mi nekdo poradi spatne :lama:
A je-li moznnost pohodlne podpory 'z kresla' pres SMS, nejak jsem ji zde nenasel.

Reklama
mopik
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prispevek navstevnika

Příspěvekod mopik » 09 kvě 2008 07:52

Take se primlouvam,pri pokusu kontaktovat moderatora mi to vyhazuje:
Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je Ltb@pc-help.cz&subject=FIN_PRISPEVEK. Předmět '', Účet: 'pop3.orlice.net', Server: 'mail.orlice.net', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '501 5.5.4 Syntax error in parameters scanning', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 501, Číslo chyby: 0x800CCC79

guest

Příspěvekod guest » 09 kvě 2008 08:12

Mopiku a zkoušel jsi poslat ltb SZ ?

Za tu SMS bych se taky přimluvil, i když na druhý straně je mi "proto srsti" živit operátory mobilních sítí.

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 09 kvě 2008 08:15

s temi operatory mas pravdu,ale kdyz ono je to tak jednoduche..............
SZ jsem zatim nezkousel,postupoval jsem podle "Podpora foru."

guest

Příspěvekod guest » 09 kvě 2008 08:40

Zřejmě to asi úplně nefunguje, napiš tu SZ a uvidíš.

Ty SMS sice jednoduchý jsou, ale na druhý straně, ti operátoři ...... :evil:
Já bych se spíš přimluvil za to posílání převodem z účtu. Je jasný, že je tu spousta študentů pro který je každá koruna dobrá, ale když už bych měl poslat 50,- a z toho zaplatit 20% (?) operátorům, tak raději pošlu to kilo a vím kolik jsem přispěl :smile: , byť jednou za rok.
Určitě bych nemyslel tu pajdu za dobrou radu i když ltb by to jistě uvítal, ale spousta lidí by přišla na buben. :lol:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 09 kvě 2008 09:14

Blue Spirit píše:.. a z toho zaplatit 20% (?) operátorům ..

Co vím, tak až 50% :?

To spíš by možná nebyla od věci verze fora pro mobilní telefony .. nějaká upravená, oškubaná o pár zbytečnostní .. prostě jenom text, textboxy, odkazy a tlačítka :idea:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 09 kvě 2008 12:56

...ale, ...ja myslel, ze mi nekdo rekne co a jak, jakoze jsem chtel prispet a ona pohodlna moznost pres SMS mi chybela. Ze treba existuje, ale ja to nekde prehlednul, apod.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 09 kvě 2008 12:58

Taky bych přispěl, ale svůj účet nemám a poslat to by byl dost problém. SMSky bych uvítal.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Prispevek navstevnika  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 09 kvě 2008 16:10

peacoq píše:Chybi mi moznost SMS prispevku. Je to pohodlne a zaplatit v pripade pomoci, napr. 50,- mi pripada adekvatni. I kdyz se o PC staram formou nezanedbani cisteni a uzivatlesky povinnosti, ale na jine problemy moje znalosti nestaci. Forum uvitam i s rizikem, ze jednou mi nekdo poradi spatne :lama:
A je-li moznnost pohodlne podpory 'z kresla' pres SMS, nejak jsem ji zde nenasel.

Ahoj, děkuji - moc si toho vážím, že se najdou lidičky, kteří chtějí pomoci fóru i finančně. 8) Jak se říká: "o peníze jde až na prvním místě"....bez nich by dnes nefungovalo opravdu nic.
SMS dary: Dobrá myšlenka, jen nám to trochu kazí ty poplatky operátorům (jak už jste uvedli výše) - pokud by však byl "zájem", dobrovolné příspěvky, coby další formu podpory, bychom možná mohli zavést. Díky - zkusím zjistit možnosti...

mopik píše:Take se primlouvam,pri pokusu kontaktovat moderatora mi to vyhazuje:
Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je Ltb@pc-help.cz&subject=FIN_PRISPEVEK. Předmět '', Účet: 'pop3.orlice.net', Server: 'mail.orlice.net', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '501 5.5.4 Syntax error in parameters scanning', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 501, Číslo chyby: 0x800CCC79

Email jsem zkoušel odeslat (kliknutím na link v podpoře) a vše se zdá být OK - dorazil. Možná by mohl být problém v nastavení prohlížeče, ale je to těžké určit. Pokud by tvůj zájem trval, pošli mi prosím SZ.

Díky a zdraví

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”