URL Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: URL
Trochu zbytečná hysterie okolo praktické věci. Svého času byl takovýmto inovátorem Honza Pašek. Kolik tenkrát, na první pohled zbytečností, nám dneska usnadňuje život...? Jsem jednoznačně pro. Když má být něco funkční, pak na 100%, bez hledání klávesy [=]. Poznámky o jednoduchosti hledání, nechť si odpustí každý, kdo nestřídá během dne několik klávesnic s různým rozložením kláves (Cs, En, De,...) 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
paul27 píše:Mě osobně to je jedno, nicméně je spousta lidí, co HTML neznají a jsou třeba poprvé na fóru...takže pak jejich odkazy dopadají třeba takto:
[urlwww.seznam.cz]seznam[/url]
což moc pěkný není a vyhatovat si tu adresu z toho mě taky nebaví...takže hlasuju pro přidání toho =.
No, v HTML jsem se s tagem URL zatím nikdy nesetkal...

<a href=""></a>
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji všem za věcnou diskuzi a návrh na zlepšení fóra. [URL] bez "rovnítka" určitě má nějaký význam, jinak by ho do fóra nedávali
nicméně si tlačítko upravíme dle potřeby.
Zjistím a zajistím nápravu.
Hezký den všem

Zjistím a zajistím nápravu.
Hezký den všem
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem,
tlačítko URL bylo upraveno, nyní již vkládá TAG včetně znaku "=". Výhodou je, že pokud za rovnítko nenapíšete žádnou adresu, rovnítko se z příspěvku samo odstraní
Takže ještě jednou díky Blue Spiritovi za nápad. Pokud by jste měl někdo jakoukoliv komplikaci s novým [URL] tlačítkem, dejte prosím vědět.
TEST_ZDE_JDI_NA_SEZNAM
tlačítko URL bylo upraveno, nyní již vkládá TAG včetně znaku "=". Výhodou je, že pokud za rovnítko nenapíšete žádnou adresu, rovnítko se z příspěvku samo odstraní

TEST_ZDE_JDI_NA_SEZNAM
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”