Drobné úpravy na hlavní straně fóra

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Drobné úpravy na hlavní straně fóra

Příspěvekod Jan Pašek » 02 zář 2008 12:15

Sekce vše ostatní FAQ máme od ledna ve výstavbě navrhuji změnit na "Tato sekce je neustále rozšiřována" bo příchozí už se tam ledacos dočte a již nemám obavu že by se tam nevrátil.

Dále články na PC Help jsou v sekci oKo viz hlavní menu kde to máme tu sekci oKo po přechodu na novou vezi fóra?
Navrhuji změnit na "Články a návody uživatelů PC-Help.cz, které se netýkají sekce FAQ".

Potom mám ještě jeden návrh provést utřídění mezi Faq a články. Například přípony souborů by si zasloužili do FAQ a možná některá z kravin kterou sem umístil (možná někdo jiný) do FAq by snesla přesun do článků.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Drobné úpravy na hlavní straně fóra

Příspěvekod Ltb » 03 zář 2008 09:00

Ahoj Honzo,
děkuji ti za návrhy. FAQ sekci jsem očistil od popisku "ve výstavbě". K ostatnímu se budu moci vyjádřit za pár dní, chce to vše si dobře rozmyslet - mom. budu pár dní out. Je pravda, že oKo v novém fóru nemáme, ale možná se znovu vrátí..

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 zář 2008 14:36

LTB vidim že si se tu na foru znovu ukázal. Vidím nové odpovědi od tebe v jiných diskusích. Chtěl bych vědět jak dlouho může trvat "pořádně rozmyslet"? Já že bych ten návod "Jak užívat fórum" dorazil v aktuálním nastavení pro články. Momentálně se zabývám tím jak na PC-help publikovat tak abych tam něměl nesmysly.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 09 zář 2008 18:07

Ahoj, jestli tě brzdím, tak se omlouvám. Z mého pohledu by jsi s manuálem mohl pokračovat dále. Na úvodní straně fóra proběhnout nějaké změny, ale nebudou myslím nijak fatální pro tvoji příručku a rozhodně nebudou hned. Tento víkend bych si rád našel nějaký čas na fórum, mrknout na stav článku z "oKo" a podle toho se rozhodnout. Díky moc.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 10 zář 2008 08:48

Zatím díky a jak se říká "kdo si počká ten se dočká" nebo také "jednou prdelí nelze obsadit dvacet židlí" Plně chápu že provozování fóra bereš jako svůj koníček a že fórum protebe není a nemůže být středem světa.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 10 zář 2008 09:33

To Jan Pašek: obdiv k energii, právě jsi pohnul zeměkoulí o velký kus, a načerpal jsem mediátory...už mi docházela motivace. :D :D :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 10 zář 2008 14:20

Jan Pašek píše:Zatím díky a jak se říká "kdo si počká ten se dočká" nebo také "jednou prdelí nelze obsadit dvacet židlí" Plně chápu že provozování fóra bereš jako svůj koníček a že fórum protebe není a nemůže být středem světa.

Díky za pochopení, židlí mám hned několik: práce, žena, pc-help, sport, práce....ozvu se.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 zář 2008 18:08

:shock: Žil jsem v bludu! Myslel jsem, že admin je vrcholem slušnosti a on užívá i taková sprostá slova, jako sport...
:lol: :lol: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 08 říj 2008 14:47

Jan Pašek píše:Dále články na PC Help jsou v sekci oKo viz hlavní menu kde to máme tu sekci oKo po přechodu na novou vezi fóra?
Navrhuji změnit na "Články a návody uživatelů PC-Help.cz, které se netýkají sekce FAQ".

Potom mám ještě jeden návrh provést utřídění mezi Faq a články. Například přípony souborů by si zasloužili do FAQ a možná některá z kravin kterou sem umístil (možná někdo jiný) do FAq by snesla přesun do článků.

Ahoj Honzo, pozdě ale přece..i tak by se to dalo říci. Díky za trpělivost, k výše napsanému:
- články na pc-help resp. sekci OKO jsem se rozhodl zatím nezavádět. Původní články byly 2-3 roky staré, nové by neměl kdo psát a tak prozatím tuto sekci necháme spát. Nevylučuji, že bychom se do budoucna dohodli s nějakým počítačovým webem, že bychom od něj články přebírali, psát je ale není v našich silách. Kategorii Články na pc-help proto zřejmě zrušíme.

Sekce Faq by měla obsahovat jak často kladené otázky, tak i návody a články...proto bych se přimlouval spíše nezavádět dvojí řazení, do Faq přesouvat vše, co má charakter návodu, obecného článku atd.

Zdraví

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 říj 2008 15:19

Dobrá i já pozdě ale přece. Vznikající návod dozná úprav tak aby přežil i zrušení sekce články. A dík že nezapomínáš.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Úpadek fóra. Příloha(y)
    od atari » 09 zář 2024 12:53 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    14
    9942
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    11 zář 2024 18:31
  • Odemčení již vyřešeného fóra Příloha(y)
    od Prorock » 17 lis 2024 09:35 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    4920
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    17 lis 2024 11:06

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”