Sekce vše ostatní FAQ máme od ledna ve výstavbě navrhuji změnit na "Tato sekce je neustále rozšiřována" bo příchozí už se tam ledacos dočte a již nemám obavu že by se tam nevrátil.
Dále články na PC Help jsou v sekci oKo viz hlavní menu kde to máme tu sekci oKo po přechodu na novou vezi fóra?
Navrhuji změnit na "Články a návody uživatelů PC-Help.cz, které se netýkají sekce FAQ".
Potom mám ještě jeden návrh provést utřídění mezi Faq a články. Například přípony souborů by si zasloužili do FAQ a možná některá z kravin kterou sem umístil (možná někdo jiný) do FAq by snesla přesun do článků.
Drobné úpravy na hlavní straně fóra
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Drobné úpravy na hlavní straně fóra
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Drobné úpravy na hlavní straně fóra
Ahoj Honzo,
děkuji ti za návrhy. FAQ sekci jsem očistil od popisku "ve výstavbě". K ostatnímu se budu moci vyjádřit za pár dní, chce to vše si dobře rozmyslet - mom. budu pár dní out. Je pravda, že oKo v novém fóru nemáme, ale možná se znovu vrátí..
děkuji ti za návrhy. FAQ sekci jsem očistil od popisku "ve výstavbě". K ostatnímu se budu moci vyjádřit za pár dní, chce to vše si dobře rozmyslet - mom. budu pár dní out. Je pravda, že oKo v novém fóru nemáme, ale možná se znovu vrátí..
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
LTB vidim že si se tu na foru znovu ukázal. Vidím nové odpovědi od tebe v jiných diskusích. Chtěl bych vědět jak dlouho může trvat "pořádně rozmyslet"? Já že bych ten návod "Jak užívat fórum" dorazil v aktuálním nastavení pro články. Momentálně se zabývám tím jak na PC-help publikovat tak abych tam něměl nesmysly.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, jestli tě brzdím, tak se omlouvám. Z mého pohledu by jsi s manuálem mohl pokračovat dále. Na úvodní straně fóra proběhnout nějaké změny, ale nebudou myslím nijak fatální pro tvoji příručku a rozhodně nebudou hned. Tento víkend bych si rád našel nějaký čas na fórum, mrknout na stav článku z "oKo" a podle toho se rozhodnout. Díky moc.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím díky a jak se říká "kdo si počká ten se dočká" nebo také "jednou prdelí nelze obsadit dvacet židlí" Plně chápu že provozování fóra bereš jako svůj koníček a že fórum protebe není a nemůže být středem světa.
To Jan Pašek: obdiv k energii, právě jsi pohnul zeměkoulí o velký kus, a načerpal jsem mediátory...už mi docházela motivace.

Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:Zatím díky a jak se říká "kdo si počká ten se dočká" nebo také "jednou prdelí nelze obsadit dvacet židlí" Plně chápu že provozování fóra bereš jako svůj koníček a že fórum protebe není a nemůže být středem světa.
Díky za pochopení, židlí mám hned několik: práce, žena, pc-help, sport, práce....ozvu se.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:Dále články na PC Help jsou v sekci oKo viz hlavní menu kde to máme tu sekci oKo po přechodu na novou vezi fóra?
Navrhuji změnit na "Články a návody uživatelů PC-Help.cz, které se netýkají sekce FAQ".
Potom mám ještě jeden návrh provést utřídění mezi Faq a články. Například přípony souborů by si zasloužili do FAQ a možná některá z kravin kterou sem umístil (možná někdo jiný) do FAq by snesla přesun do článků.
Ahoj Honzo, pozdě ale přece..i tak by se to dalo říci. Díky za trpělivost, k výše napsanému:
- články na pc-help resp. sekci OKO jsem se rozhodl zatím nezavádět. Původní články byly 2-3 roky staré, nové by neměl kdo psát a tak prozatím tuto sekci necháme spát. Nevylučuji, že bychom se do budoucna dohodli s nějakým počítačovým webem, že bychom od něj články přebírali, psát je ale není v našich silách. Kategorii Články na pc-help proto zřejmě zrušíme.
Sekce Faq by měla obsahovat jak často kladené otázky, tak i návody a články...proto bych se přimlouval spíše nezavádět dvojí řazení, do Faq přesouvat vše, co má charakter návodu, obecného článku atd.
Zdraví
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá i já pozdě ale přece. Vznikající návod dozná úprav tak aby přežil i zrušení sekce články. A dík že nezapomínáš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 9942
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
11 zář 2024 18:31