SMS podpora Vyřešeno
-
- Pohlaví:
SMS podpora
..cest, uz nekdo doresil moznost posilani prispevku formou SMS ? Ja treba posilam o klukovi co ma www stranky kam poctive a casto vklada linky na stazeni filmu. Takze i tady, kdyz mam dojem, ze mi to -neco dava- a shledam se s rozumnou radou - pomoci, mam zajem prispet.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: SMS podpora
peacoq píše:o klukovi co ma www stranky kam poctive a casto vklada linky na stazeni filmu.
Aby ten kluk neměl brzy nějaké problémy ...

Jinak příspěvek formou sms bych taky bral, jenže problém asi bude v tom, že si operátor, případně společnost, která toto provozuje si vezme většinu podílu a dotyčnému zůstane velký kulový. Sám používám například sms prasátko. Uživatel pošle sms za 20,- já dostanu jen 4,- ... Jak sám vidíš, moc výhodné to není.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
Mimo misu ..on filmy pochpitelne nevklada ke stazeni, ale jen poskytuje linky na server, kde jsou filmy ulozene. A z hlediska zakona, ...kazdy kdo ulozi film , nebo cokoliv jineho, na server, to dela podle zakonne moznosti poridit si jednu zalozni kopii pro pripad zniceni originalu. To rika zakon -moznost poridit si zalozni kopii z originalu-, a kde si tuto kopii ulozis, uchranujes, jiz receno neni. Muzes ji mit na cd, flashce, na serveru,..
Ten, kdo tedy neco -vlozi, ale spise tedy -ulozi, muze byt dotazan zda ma a nebo v minulosti zakoupil original, ze ktereho si udelal zalozni kopii, ale nemuze byt dotazovan, kde a proc si tuto kopii uchovava, a proc treba prave na dannem serveru.
Ten, kdo neco stahne, neporusuje autorska prava, protoze nezna puvod vlozeni a muze se jednat o zdarma distribuovany material, at je to program, film, fotky. Bude-li prokazano, ze se nejednalo o zdarma distribuovany material, ale treba o -zalozni kopii,kterou si nekdo ulozil pro pripad zniceni originalu-, bude ten, kdo to stahnul vyzvam ke smazani. A ten, kdo neprokaze nabyti originalu bude setren pro porusovani autorskych prav.
To jest, ani server nenese odpovednost za vlozene materialy, nebot nema povinost proverovat puvod a pravost.
Co se tyce SMS .. ja posilam zpravidla 50,- podle nalady. Posilal jsem i na viry.cz, ale potom co jsem verejne rekl, ze namisto rady se stretavam pouze s kecama nic nevysvetlujici a neposkytujici adekvatni pomoc, a to i v pripade -zkusenejsich uzivatelu i ve vztahu k foru- jsem vyslovil pozadavak na zruseni nicku. Pochopitelne -administratori- zacali nervovat, ze prej je to zadarmo a tak co bych chtel, a tak jsem rekl, ze jsem 4krat prispel a to v pripade, kdyz jem dostal aspon nejakou pomoc, a i kdybych neprispival, tak slovo zadarmo neznamene neschopnost, a ze kdyz neumeji forum moderovat, at jdou zadarmo treba zametat ulice. A uz nikdy jsem na viry nesel a nepujdu.
A tveho nicku uz jsem si taky vsimnul, mel jsi jakysi -vystup- s manikem co jako odpoved-radu poziva -podivej se na google- ..a potom se topic uz jen plnil dohadovanim o teto troube a google.
Ja neprispivam z nutnosti, ale z dobreho pocitu.
Takze jsem nevedel, ze z poslane 20cky dostanes 4,- ..ale ja vzdy posilam aspon 50,- protoze sem si rikal, aby prijemence dostal aspon 30,-. Takovy byl muj odhad.
Ten, kdo tedy neco -vlozi, ale spise tedy -ulozi, muze byt dotazan zda ma a nebo v minulosti zakoupil original, ze ktereho si udelal zalozni kopii, ale nemuze byt dotazovan, kde a proc si tuto kopii uchovava, a proc treba prave na dannem serveru.
Ten, kdo neco stahne, neporusuje autorska prava, protoze nezna puvod vlozeni a muze se jednat o zdarma distribuovany material, at je to program, film, fotky. Bude-li prokazano, ze se nejednalo o zdarma distribuovany material, ale treba o -zalozni kopii,kterou si nekdo ulozil pro pripad zniceni originalu-, bude ten, kdo to stahnul vyzvam ke smazani. A ten, kdo neprokaze nabyti originalu bude setren pro porusovani autorskych prav.
To jest, ani server nenese odpovednost za vlozene materialy, nebot nema povinost proverovat puvod a pravost.
Co se tyce SMS .. ja posilam zpravidla 50,- podle nalady. Posilal jsem i na viry.cz, ale potom co jsem verejne rekl, ze namisto rady se stretavam pouze s kecama nic nevysvetlujici a neposkytujici adekvatni pomoc, a to i v pripade -zkusenejsich uzivatelu i ve vztahu k foru- jsem vyslovil pozadavak na zruseni nicku. Pochopitelne -administratori- zacali nervovat, ze prej je to zadarmo a tak co bych chtel, a tak jsem rekl, ze jsem 4krat prispel a to v pripade, kdyz jem dostal aspon nejakou pomoc, a i kdybych neprispival, tak slovo zadarmo neznamene neschopnost, a ze kdyz neumeji forum moderovat, at jdou zadarmo treba zametat ulice. A uz nikdy jsem na viry nesel a nepujdu.
A tveho nicku uz jsem si taky vsimnul, mel jsi jakysi -vystup- s manikem co jako odpoved-radu poziva -podivej se na google- ..a potom se topic uz jen plnil dohadovanim o teto troube a google.
Ja neprispivam z nutnosti, ale z dobreho pocitu.
Takze jsem nevedel, ze z poslane 20cky dostanes 4,- ..ale ja vzdy posilam aspon 50,- protoze sem si rikal, aby prijemence dostal aspon 30,-. Takovy byl muj odhad.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
taky uz jsem o tom uvazoval, ale moc to smysl nema, protoze tohle forum by z toho skoro nic nemelo.
PS: omlouvam se za chyby, ale pisu pres PDA v buse a sedi vedle me tlusty chlapek a porad do me strka
PS: omlouvam se za chyby, ale pisu pres PDA v buse a sedi vedle me tlusty chlapek a porad do me strka

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
peacoq: Mimo mísu ...
Memphisto: Přesně tak.
Protipirátská unie píše:Je protiprávní zveřejňování odkazů na filmy nelegálně nabízené na internetu?
Ano. Protiprávní je i zveřejňování odkazů na filmy nelegálně na internet umístěné jinými osobami. Umístěním linků na nelegální obsah do blogu, diskusního fóra či jinam na internet napomáhá protiprávnímu jednání jiné osoby a způsobuje poškozeným ještě větší škodu.
Memphisto: Přesně tak.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Citace z jiného fora..
firmy poskytující platbu přes SMS si z ceny SMS vezmou více než polovinu ceny (viz. ony dárcovské SMS, které stojí 30,- a firma slízne někdy i 29,-).
Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Pohlaví:
Na tema proti-piratske unie:
..ty vis co je nelagalni a co ne?, at jiz to stahujes a nebo je to umistene napr. na tvem blogu.
Prave jsem ti rekl, ze se muze jednat o zalozni kopii nekoho, kdo ma original, a nebo az pripadne setreni toho, kdo material vlozil prokaze, zde ma a nebo v minulosti mel original, ze ktereho si poridl zalozni kopii a tu si ulozil - uchoval na serveru.
Stahnes-li si to, nemuzes vedet, je-li to neci uchovana kopie (kterou stahnout sice muzes, ale muzes byt dotazan na puvod a original, dojde-li k prohlidce tveho PC, aby jsi i ty dolozil, ze to co mas v komplu mas i na originalnim nosici a tedy by to v tomto pripade byla zalozni kopie, kterou si uchovavas ve svem PC), a nebo zdarma nabizeny material samotnym vlastnikem autorskych prav.
Je to tam napsane "umisteni linku na nelegalni obsah" ..o legalnosti ci nelegalnosti rozhodne az soud na zaklade policejniho setreni s puvodcem vlozeneho materialu. A jesltize se prokaze nelegalnost, je material z materskeho serveru smazan, a ten kdo takovy material bude mit ve svem komlu bude vyzvan, aby ho smazal, protoze nebyl distribuovan zdarma vlastnikem prav, ale jednalo se o material vlozen osobou bez techto prav (ovsem pouze v pripade, ze tato osoba sdeli a prokaze se, zetento material vlozil umislne -ke sdileni- a nikoli na zaklade legalni moznosti poridit si zalozni kopii a tu si uchovat na zaloznim nosici, jakym je i server, pro pripad poskozeni originalu).
V opacnem pripade je to jen mlaceni prazdne slamy zalozenne na krivem obvineni bez prosetreni - prokazani, postavene na lzivem, dosud neprokazanem, zaklade, ze co je zdarma je nelegalni.
(Legalne to vlozim jako moznost uchovani zalozni kopie originalu, nemam-li originalni nosic, nesmim kopii mit ani sdilet-zalohovat. Mam-li original, mohu si kopii zalohovat i na serveru. Kdo stahne takto zalohovany material, nevi, zda se jedna o zdarma distribuovanu material, nebo o zalohovanou kopi majitele originalu. A nebo o kopii, kterou nekdo vlozil z duvodu sdileni bez autorskych prav.)
..ty vis co je nelagalni a co ne?, at jiz to stahujes a nebo je to umistene napr. na tvem blogu.
Prave jsem ti rekl, ze se muze jednat o zalozni kopii nekoho, kdo ma original, a nebo az pripadne setreni toho, kdo material vlozil prokaze, zde ma a nebo v minulosti mel original, ze ktereho si poridl zalozni kopii a tu si ulozil - uchoval na serveru.
Stahnes-li si to, nemuzes vedet, je-li to neci uchovana kopie (kterou stahnout sice muzes, ale muzes byt dotazan na puvod a original, dojde-li k prohlidce tveho PC, aby jsi i ty dolozil, ze to co mas v komplu mas i na originalnim nosici a tedy by to v tomto pripade byla zalozni kopie, kterou si uchovavas ve svem PC), a nebo zdarma nabizeny material samotnym vlastnikem autorskych prav.
Je to tam napsane "umisteni linku na nelegalni obsah" ..o legalnosti ci nelegalnosti rozhodne az soud na zaklade policejniho setreni s puvodcem vlozeneho materialu. A jesltize se prokaze nelegalnost, je material z materskeho serveru smazan, a ten kdo takovy material bude mit ve svem komlu bude vyzvan, aby ho smazal, protoze nebyl distribuovan zdarma vlastnikem prav, ale jednalo se o material vlozen osobou bez techto prav (ovsem pouze v pripade, ze tato osoba sdeli a prokaze se, zetento material vlozil umislne -ke sdileni- a nikoli na zaklade legalni moznosti poridit si zalozni kopii a tu si uchovat na zaloznim nosici, jakym je i server, pro pripad poskozeni originalu).
V opacnem pripade je to jen mlaceni prazdne slamy zalozenne na krivem obvineni bez prosetreni - prokazani, postavene na lzivem, dosud neprokazanem, zaklade, ze co je zdarma je nelegalni.
(Legalne to vlozim jako moznost uchovani zalozni kopie originalu, nemam-li originalni nosic, nesmim kopii mit ani sdilet-zalohovat. Mam-li original, mohu si kopii zalohovat i na serveru. Kdo stahne takto zalohovany material, nevi, zda se jedna o zdarma distribuovanu material, nebo o zalohovanou kopi majitele originalu. A nebo o kopii, kterou nekdo vlozil z duvodu sdileni bez autorskych prav.)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je věc názoru. Nyní se držme tématu nebo to tu kolegové promažou.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: SMS podpora Vyřešeno
peacoq píše:..cest, uz nekdo doresil moznost posilani prispevku formou SMS ? Ja treba posilam o klukovi co ma www stranky kam poctive a casto vklada linky na stazeni filmu. Takze i tady, kdyz mam dojem, ze mi to -neco dava- a shledam se s rozumnou radou - pomoci, mam zajem prispet.
Ahoj, jsme rádi za jakoukoliv podporu našeho fóra, samozřejmě včetně té finanční. Bez peněz to prostě nejde a platí to i pro naše fórum. Moc mě těší tvoje spokojenost s naším fórem a dobrý úmysl vrátit to fóru v podobě fin. příspěvku.
O SMS podpoře jsme už uvažovali několikrát, dokonce to již někdo z uživatelů navrhoval (bohužel jsem to téma nenalezl). Dnes se SMS-kou dá zaplatit téměř vše.....lístkem do MHD počínaje....regulačním poplatkem v nemocnici za ošetření konče... SMS-ky jsou rychlé, snadno dostupné, rozšířené...oblíbené. Proč je tedy ještě nemáme? Hlavní důvody zazněly výše, podíl 40% a méně, z dárcovských SMS od uživatelů, mi připadá jako špatný vtip a zlodějina

Osobně mi to nepřijde moc fér vůči uživatelům, kteří chtějí pomoci našemu fóru a tak přispějí....ovšem proč by měli živit ještě operátora a stát (dvojí zdanění)? Dáváme tak spíše přednost fin. příspěvkům přímo na BÚ, časem snad přidáme i PAYPAL či jinou službu. U SMS budeme doufat, že se situace do budoucna změní/zlepší..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3139
-
od petr22