Před instalací Opery Mini 4.2 final je lépe předchozí smazat, a instalovat znovu Operu Mini 4.2 final. Někdy se přes wap nepodaří dobře instalovat(chyby připojení a j.) Smazáním o nic nepřijdete pokud pracuje Opera Link(synchro bookmarks, notes, i SpedDial, Portable USB.
Přeinstalaci jsem zkusil (aktualizaci) a také se nepovedlo. Přece jenom 4.1 byla ve vývoji Beta.
Zkuste znovu, Opera Mini 4.2 final je dobrá a překvapí. Ovšem při instalaci je nabídka při problému na možnost nižší verze, podle telefonu problém nastat může. Jinak pro fajnšmekry doporučuji ruský mód.V mobilu je možné mít víc Oper Mini.
Jak je to s PC-help a přístupem z mobilu
Re: Jak je to s PC-help a přístupem z mobilu
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mnoha odpovědí se mi již dostalo ale sem mobilní blb. Otázka půjde mi ta vaše opera mini v Siemens M75 a ještě bych poprosil odkaz na nastavení na Vodafone internet v mobilu pro serfování mě se nezdá že vyžaduje přístup na wap když má GRPS.
Nebo ještě líp nejste někdo s Plzně že by ste mi to za buřta a pivo nastavily?
Nebo ještě líp nejste někdo s Plzně že by ste mi to za buřta a pivo nastavily?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
způsobů máš několik. buď se přihlásíš do Samoobsluhy a tam si pod Moje služby - Aktivace a nastavení služeb - Datové služby a mrkneš jestli máš aktivní Připojení k internetu, WAPu a Vodafone live! a klikni na Snadné nastavení , vyber typ telefonu a službu, co chceš nastavit a přijde ti chytrá SMS a ta ti to sama nastaví nebo pak manuálně podle tohoto návodu (doplním)
PS: u té chytré SMS je potřeba zadat PIN 1234 a pak se uloží
PS: u té chytré SMS je potřeba zadat PIN 1234 a pak se uloží
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musis potvrdit ,ze forum funguje uplne skvele i na safari (iphone). Je pravda ze jsem pripojen na wifi.
Ale urcite neni spatny napad vytvorit mobilni forum..aktualne jsem pripojen pres wifi a naprosto mi to vyhovuje
Chtel jsem se zeptat jak je to z rychlosti a kvalitou internetu od vodafonu? Diky 
Ale urcite neni spatny napad vytvorit mobilni forum..aktualne jsem pripojen pres wifi a naprosto mi to vyhovuje

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
mě se např pc-help načítá 5-8s když není výpadek (s internetem od vodafonu na půl roku zdarma)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tak už mi jede po nastavení HTC fórum i na něm,ale zase blbne WIFI
ale jede mi správně jen na Opeře 4.1. na 4.2 se mi špatně zobrazuje

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10275
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5568
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3137
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4154
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2471
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”