FAQ horní lišta hlavní strany

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

FAQ horní lišta hlavní strany

Příspěvekod Jan Pašek » 09 led 2009 15:52

Znáte mne lenocha. Většinu článků mám ve FAQ t.j. v tutoriálech a návodech o IT technologiích tedy v našem FAQ.
V horní liště hlavní strany fóra je naopak pod tlačítkem FAQ odkaz na odpovědi ohledně dotazů o tvůrců programu fóra.

Napadlo mne to to: Nešel by odkaz horní lišty uzpůsobit tak aby z něj vyjela 3 položková vysouvací nabídka výběru?
  1. FAQ rozcestník PC-Help
  2. FAQ - Odpovědi na dotazy ohledně IT technologií
  3. FAQ - Odpovědi ohledně užívání fóra

No a kdybych to měl dotáhnout úlpně do perfektního stavu ale to už si moc vymýšlím pak bych požadoval další vysouvací nabídku z bodu 3 a tam by mělo být:
  1. Pravidla užívání PC-Help
  2. Odpovědi od tvůrců programu fóra
  3. Jak pracovat s PC- Help? (můj článek)

Mám tyto dotazy:
  1. Co si myslíte o nápadu jako takovém?
  2. Pokud takováto úprava není možná a nápad se vám zamlouvá jaký je váš návrh alternativního řešení?
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 10 led 2009 04:12, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FAQ horní lišta hlavní strany

Příspěvekod guest » 09 led 2009 16:53

Ahoj Honzo, sice mi to přijde jako zbytečný komfort, ale zase by se to zpřehlednilo.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 10 led 2009 10:24

Ahoj Honzo,
díky za tvůj návrh. Přidávám se na tvoji stranu, i mně už celkem dlouho vadí to, že nazýváme 2 odlišné věci stejným názvem - "FAQ". Není to zrovna přehledné a může to malinko mást. K tvému návrhu rozklikávacího menu - myšleno je to dobře, ale znamenalo by to nějaké menu naprogramovat nebo již hotové převzít. Ani jedna z variant není úplně jednoduchá, zvlášťe pokud chceme zachovat bezpečnost a validitu fóra.

Přikláněl bych se spíše k této úpravě:
- FAQ přejmenovat na "FAQ phpBB"
- vedle přidat "FAQ Pc-help"
- pravidla fóra budou mít své místo v levém horním menu (volné tlačítko vpravo)

Na tvůj článek "Jak pracovat s fórem" bychom pak mohli odkazovat ve FAQ phpBB - odkaz úplně nahoře.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 10 led 2009 11:13

I iak by to šlo hlavně když se pohnou ledy.

Jestli sem to dobře pochopil můj článek "Jak pracovat s PC-Help" chceš posunout v podsekci FAQ - PC-Help na první místo.

Edit: Jo už mi zapálilo chceš přidat odkaz do toho půvopdního faq od tvůrců programu fóra.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 10 led 2009 11:17

OK, tímto způsobem se pohnou ledy daleko dříve a bezpečněji ;-)

Nene, to jsi mě nepochopil. Měl jsem na mysli přidat tvůj odkaz na návod do FAQ. V podstatě popisuje to samé, jen odlišným - více podrobnějším a lidštějším způsobem.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”