Článek, téma pro tento den Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Článek, téma pro tento den

Příspěvekod Jan Pašek » 16 led 2009 07:33

Zas sem přišel na to že reklama funguje. Přidal sem kapitolu v článku "Jak pracovat s PC-help" a protože článek není označený jako vyřešená diskuse ukázal se v TOP 15/30. Přibyly mi i hlasy v známkování.
Na základě výše uvedené skutečnosti mám následující dotaz:
Neuměli bychom upravit fórum tak aby se ještě nad Top XX zobrazovala nabídka článků nebo alespoň článku, zajímavosti publikované zde na fóru?
Samozřejmě bylo by třeba probrat další detaily ale předchozí otázka je základní a dále nemá cenu ji rozvíjet pokud odpověď nebude kladná.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Článek, téma pro tento den

Příspěvekod Koja » 16 led 2009 19:34

Já bych souhlasil, kdyby to šlo udělat .. protože včera sem založil topic, kde je odkaz na hromadu zajímavých článků, po kterých tady někteří volali a vždycky někdo reaguje akorát, když to znovu šoupnu do TOPu .. jinak po tom neštěkne ani pes..a občas je to, myslím si, škoda.
Everybody lies so don't trust anyone. :)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 led 2009 11:59

Šel bych ještě dál. V tomto, řekněme nadtop10 (15), známkovat 1,2,3 (pomohlo, pomohlo zčásti, nepomohlo) a podle průměru určovat zobrazované pořadí. Tím články s již neaktuálními informacemi, nebo nepříliš nápomocné sami vypadnou. O umístění do nadtop rozhodne admin+modi na žádost autora, případně na návrh někoho z fóra.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 17 led 2009 18:30

Tak nevim, premyslel jsem o tom a spise mi pripada, ze na hlavni strane fora, nahore, by mely byt spise tlacitka a "obecne" odkazy. Nebyl by problem umistnit odkaz na faq, nebo lepe, na aktualizovany rozcestnik mezi hlavni tlacitka do horniho menu. Tam by kazdy navstevnik fora nalezl vsechny clanky. Ale umistovat tam desitku odkazu a ty jeste tridit na dobre a spatne, to se mi moc nepozdava.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 led 2009 18:47

Myslím, že návrh Ltb je daleko vhodnější, než návrh původní. Nehledě na to, že použití hodnocení, už bylo zde v jedné z diskuzí zamítnuto, protože jeho objektivita by byla při nejmenším dosti pochybná, vzhledem k rozdílné úrovni účastníků tohoto fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 17 led 2009 18:48

Ja jestli muzu, jako bezny uzivatel pc a denodenni navstevnik fora, bych spis navrhla dat to pod top 15/30 jako treba top 5 clanku, jestli by to nejak slo. Obcas si tu neco prectu z clanku, ale myslim, ze nejdulezitejsi je pro nas top15/30 normalni si myslim. Nechtela bych zbytecne scrolovat porad (zvlast, kdyz tu jsem pres mobil jako ted). Takto to je akorat na monitoru.

No, ale to je nazor muj.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 17 led 2009 19:01

Ohledně Faq jsme v připomínkách diskusi vedly a dokonce s kladným ohlasem viewtopic.php?p=228624#p228624
a je LTB jen na tobě kdy to provedeš.
V tomto tématu mě šlo o to vyhradit alespoň jeden řádek pro odkaz na články bo pokud lidem nestrčíš něco přímo pod nos je daleko jednodušší než použít hledání položit dotaz. Proč bych se tedy namáhal čtením a navíc třeba ani nevím že takto promne zajímavé téma je na PC-Help již popsané.
Co se týče rozcestníku práce na komplexním rozcestníku jsou již zahájeny (odkaz v podpisu) snad se mi povede udržet jej v odpovídající kvalitě.
Edit: Návrh Romaine souhlas i tak to beru.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 17 led 2009 22:09

Tu dohodnutou upravu faq dokoncim v prubehu nasl. tydne.

Ohledne teto upravy - on by to 1 radek odkazu nevyresil. Upozornil by na 4-5 clanku, vice ne. Nevidim v tom systemove reseni na delsi dobu. Ono bychom to s tim "davanim clanku pod nos" nemeli prehanet". Kde vidim slabe misto je viditelnost FAQ sekce. Bylo to i zamerne, nebylo mnoho clanku a tak nebylo proc odkazovat. Ted je situace jina, FAQ zviditelnime a verim, ze se ctivost o mnoho zlepsi. Ale odkazovat na jedn. clanky, a to na hlavni strane fora, bych nerad.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2009 00:29

Víš co ty jsi šéf a máš nějakou vizi. Necháme tě tedy pracovat a jak to říkávají na Chodsku "Hýn sa hukáže." V nejhorším: "Lomikare, Lomikare - do roka a do dne" :o :x :roll: :lol:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Článek, téma pro tento den  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 18 led 2009 08:45

Diky Honzo, faq clanky zviditelnime a zprehlednime, to slibuji.
zdravi

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”