Uživatelský panel úprava záložek Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Uživatelský panel úprava záložek
Uživatelský panel úprava záložek
- Přílohy
-
- uprav záložky v uživatelském panelu.JPG (11.92 KiB) Zobrazeno 378 x
-
- uprav záložky v uživatelském panelu1.JPG (11.93 KiB) Zobrazeno 379 x
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Uživatelský panel úprava záložek
Ahoj Honzo,
chvilku mi to připadalo jako hra "najdi 10 rozdílů...", ale už je mi to jasné, děkuji za upozornění. Překlad upravím, možná "Saved messages" přejmenuji spíše na "Archiv zpráv", s "Uloženými koncepty" souhlasím.
//EDIT: dalo mi to zabrat, ale už jsem konečně pochopil, kde je chyba. Nejde o chybu překladu, ale o bug převodníku z phpbb2 na phpbb3. Nejedná se o tlačítko, ale o složku v rámci SZ. Při přechodu se složka pojmenovala anglicky. Pokusím se to opravit, musím přímo v databázi.
//EDIT2: HOTOVO. Složku "Saved messages" jsem hromadně přejmenoval na "Archiv zpráv", jinak toto si může každý libovolně upravit/změnit ve své SZ schránce pod volbou "Nastavení pravidel".
+ dodatečná info: uživatelé, kteří se registrovali po přechodu na phpBB 3.x (zhruba 1.3.2008), složku vůbec nemají.
chvilku mi to připadalo jako hra "najdi 10 rozdílů...", ale už je mi to jasné, děkuji za upozornění. Překlad upravím, možná "Saved messages" přejmenuji spíše na "Archiv zpráv", s "Uloženými koncepty" souhlasím.
//EDIT: dalo mi to zabrat, ale už jsem konečně pochopil, kde je chyba. Nejde o chybu překladu, ale o bug převodníku z phpbb2 na phpbb3. Nejedná se o tlačítko, ale o složku v rámci SZ. Při přechodu se složka pojmenovala anglicky. Pokusím se to opravit, musím přímo v databázi.
//EDIT2: HOTOVO. Složku "Saved messages" jsem hromadně přejmenoval na "Archiv zpráv", jinak toto si může každý libovolně upravit/změnit ve své SZ schránce pod volbou "Nastavení pravidel".
+ dodatečná info: uživatelé, kteří se registrovali po přechodu na phpBB 3.x (zhruba 1.3.2008), složku vůbec nemají.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Uživatelský panel úprava záložek Vyřešeno
Viděl sem že je to opravené a dík. za hlavolam se omlouvám. Přišlo mi že to bude z obrázku hned jasné a nebylo. Jak vidím nejsi žádné "Béčko" ale náš chytrý admin 

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5227
-
od junis
Zobrazit poslední příspěvek
02 srp 2024 18:02
-
-
Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
od barryk10cz » 07 led 2025 17:00 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 3676
-
od Hangli
09 led 2025 22:42
-
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3694
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5089
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”