Twitter – lze přidat do profilu?* Vyřešeno
Twitter – lze přidat do profilu?*
bylo by mozna dobre pridat do profilu k polickum Jabber, Skype... i policko Twitter
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 říj 2009 18:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Twitter“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Twitter“.
Re: Twitter
Poraďte se na tom s memphisto ze sociálních sítí tu chybí Facebook pro PC-Help, zato se vytváří systém kartiček, který není vhodný pro toto forum. Spíše propojení do sociálních sítí, kde významné servery už nechybí. Nebál bych se toho. Můj názor.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Re: Twitter
o jakych kartickach je rec?
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Twitter Vyřešeno
Twitter? už jsem o tom slyšel, ale ne moc. Bude-li se jednat o masovou záležitost, přidáme...v opačném případě bych navrhoval nechat bez povšimnutí, jako většinu dalších soc. sítí...
george má zřejmě na mysli tyto kartičky. Varovný systém je součástí jakéhokoliv fóra phpBB, nevytvořili jsme ho...jen jsme ho přetvořili do žlutých karet, pro lepší pochopení a přijetí mezi uživateli. Rád bych se bez tohoto obešel, bohužel v některých případech je nutné varovat a upozornit uživatele na nestandardní chování...
george má zřejmě na mysli tyto kartičky. Varovný systém je součástí jakéhokoliv fóra phpBB, nevytvořili jsme ho...jen jsme ho přetvořili do žlutých karet, pro lepší pochopení a přijetí mezi uživateli. Rád bych se bez tohoto obešel, bohužel v některých případech je nutné varovat a upozornit uživatele na nestandardní chování...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Twitter – lze přidat do profilu?*
Podle mě je rozhodně nejrozšířenější FB, ale tak masová záležitost, aby se to tady uchytilo to nebude. Navíc nic nebrání tomu, aby se na FB (tam už je) nebo Twitteru vytvořila skupina kolem lidí z pc-help.cz. Pro mě je jabber, ICQ, Skype a e-mail dostatek možností ke kontaktu a sociálních sítí je moc a kdyby tu chtěl každý tu svoji, tak bude mít za chvíli dole ikonek a ikonek 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak. Když už něco, tak Facebook, ale rozhodně bych sem ty sociální sítě nemíchal.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
tam nejde o nejake vzajemne chatovani a spolecne hrani her jako je na facebooku.
twitter je neco jako micro-blogging. kazdy uzivatel tam pomoci kratkych zprav vyjadruje sve nazory apod.
twitter je neco jako micro-blogging. kazdy uzivatel tam pomoci kratkych zprav vyjadruje sve nazory apod.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak to můžeš na facebooku taky. Já bych to nechal tak jak to je. Co tady z toho budu mít, že tady bude odkaz na můj facebook nebo twitter chceš-li?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa: Když sem dáš Facebook tak se akorát každý může podívat na jméno apod. nic přínosného 

Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To sem chtěl taky původně napsat, ale téma topicu je jiný, tak sem to tady nechtěl rozvádět a dělat zbytečnej OT.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Pokud jste přihlášení (stačí cookies) lze přistoupit odkudkoli (pokud na webu je vizitka) jedním klikem do sítě facebooku (nebo twitteru) Nenazrál-li zde čas na sociální sítě, pak lze postupovat pomocí výborného free emailu GMX odkudkoliv (nabídky spojení jsou už v euroatlantickém prostoru internetu všude)
Jak na to pomocí GMX jsem otestoval (i v Opeře) a najdete to v novém článku webu BrowserWebSite (Google)
Jak na to pomocí GMX jsem otestoval (i v Opeře) a najdete to v novém článku webu BrowserWebSite (Google)
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co se mne týče, tak bych na PC-HELP žádné odkazy na žádnou sociální síť netahal. To je o něčem jiném. "Vykecávání" o všem možném, včetně se předvádění, se sem jaksi nehodí. Pokud si chce někdo z účastníků tohoto fóra vyměnit kontakt na nějakou síť, může použít k tomu SZ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”