Posun v čase? Vyřešeno
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Posun v čase?
Tak nevím, co na tom chceš vysvětlovat - možná jsi mě špatně pochopil. Netvrdím, že něco nebylo špatně - karlosův screen tomu budiž důkazem. Tvrdím, že jsem fórum několikrát procházel, pod několika uživateli a na několika místech a špatný čas jsem nikde neviděl...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nevadí, né každý to vidí... za chvíli stejně zemřeme, takže co řešit... :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Screen vznikl při zobrazení nových příspěvků. Dnes ráno, při tomtéž zobrazení příspěvků, které se přehouply přes půlnoc vše v pořádku. Ještě mě napadlo, jestli není na vině, že se poslední dobou připojuji z jiných počítačů, než ze kterého jsem se připojil včera. Ten měl včera po několika měsících nečinnosti, premiéru s novým modem na posouvání času.
Jinak souhlasím, že to je zcela nepodstatná muška v porovnání s tím, že stejně jednou zemřeme...
Jinak souhlasím, že to je zcela nepodstatná muška v porovnání s tím, že stejně jednou zemřeme...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlosi, díky za upřesnění.
p.s. nechci vám kazit radost, že se jedná o drobný problém - v porovnání s tím, že všichni umřeme - ale kdybychom se řídili tímto, pak bychom neřešili vůbec nic
p.s. nechci vám kazit radost, že se jedná o drobný problém - v porovnání s tím, že všichni umřeme - ale kdybychom se řídili tímto, pak bychom neřešili vůbec nic

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No jó, představ si, že všici natáhnem bačkory. Konec lidstva. Příroda bude hrát prim a zrevitalizuje se bez utlačování. Já bych to bral. Lidi jsou svině a nezaslouží si dar, kterýmžto je život. :)
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tenhle jev už jsem pozoroval asi před 14ti dny u tohoto příspěvku - viewtopic.php?f=61&t=59424
Dnes už je tam vše v pořádku, ale předtím tam bylo u prvního příspěvku jeho založení "Dnes, 23:26" a přitom ještě tolik hodin nebylo a mělo tam být spíš Včera 23:26.
Dnes už je tam vše v pořádku, ale předtím tam bylo u prvního příspěvku jeho založení "Dnes, 23:26" a přitom ještě tolik hodin nebylo a mělo tam být spíš Včera 23:26.
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V podezření je MOD pro automatickou změnu letního/stand. času. Dnes v noci ho z fóra odebereme, tím by se vše mělo vyřešit. Jako náhradní řešení pro letní/zimní čas mám připravené hromadné přepínání pomocí dotazu přímo v databázi...pro všechny naše uživatele. Škoda, že jsem se pro tohle řešení nerozhodl už předtím, mohl jsem si ušetřit několik hodin s instalací/odinstalací MODu.
Zdraví
Zdraví
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HOTOVO, MOD pro letní/stand. čas odebrán z fóra. Ve svém uživatelském profilu znovu naleznete přepínač na letní čas + standardní nastavování časového pásma. Nicméně nebude již třeba řešit ručně, letní čas budeme nastavovat za vás 
Automaticky nastaveno všem "českým" uživatelům Letní čas na NE a časové pásmo na GMT+1 resp. UTC + 1.
Pokud by snad ještě někdo narazil na zde popisovaný problém s časem poslední aktualizace tématu, prosím dejte mi vědět přes SZ nebo do tohoto tématu. Problém by se ale už neměl objevovat...
Díky, zdraví

Automaticky nastaveno všem "českým" uživatelům Letní čas na NE a časové pásmo na GMT+1 resp. UTC + 1.
Pokud by snad ještě někdo narazil na zde popisovaný problém s časem poslední aktualizace tématu, prosím dejte mi vědět přes SZ nebo do tohoto tématu. Problém by se ale už neměl objevovat...
Díky, zdraví
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
[OT]
Lidi jsou svině, jen ty jsi letadlo. Počkej až na to jednou dojde, až příroda si bude chtít vzít tvůj život... Budeš posranej až za ušima
[/OT]
alenka_v_říši_divů píše:Já bych to bral. Lidi jsou svině a nezaslouží si dar, kterýmžto je život. :)
Lidi jsou svině, jen ty jsi letadlo. Počkej až na to jednou dojde, až příroda si bude chtít vzít tvůj život... Budeš posranej až za ušima

[/OT]
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Taky OT.
To nebudu majku, já jsem nesmrtelný. :)
To nebudu majku, já jsem nesmrtelný. :)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Posun v čase? Vyřešeno
Tak to vypadá, že se nám podařilo "posun v čase" vyřešit - uzamykám a díky všem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1772
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02