Zdravím,
v poslední době cca 1/2 roku mi centrum.cz hází některé e-meily do spamu. Není toho mnoho, asi 5 za týden ale i tak je to špatné.
Jak se zbavit spamu vím, ale jak zabránit tomuto netuším.
Díky za každou radu!
E-mail z PC-Help je označen jako spam Vyřešeno
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: E-mail z PC-Help je označen jako spam
S tímto bohužel nic neuděláme, antiSPAMové filtry jsou každým dnem více a více přísnější a běžný smrtelník-odesilatel je dost těžko nějak ovlivní. Nejsem si jistý jak je to na centrum.cz, ale každý dobrý emailový klient by měl umožnit uživateli definovat si tzv. white list = přehled důvěryhodných odesilatelů emailu. Všichni odesilatelé z white listu by pak neměli být označováni jako SPAM.
-
- Pohlaví:
White list jsem tam nenašel, ale nastavil jsem filtr aby se zprávy od ltb@pc-help.cz přesouvaly do složky příchozí. Počkám pár dní jak se to bude chovat. 

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: E-mail z PC-Help je označen jako spam Vyřešeno
nepíše tam anti-spam náhodou příčinu proč to označil jako SPAM? u savany se to tam píše
když to píšu z nicku s mezerama tak to hodí hned do spam koše, protože údajně tečkování slov
když to píšu z nicku s mezerama tak to hodí hned do spam koše, protože údajně tečkování slov

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Pohlaví:
Nic tam není. Já nic nepíšu, stahuji poštu přes Pop3 do OE a občas něco zůstane na Cenrtu ve spamovém koši.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”