Již před delší dobou jsem do příspěvku vložil odkaz, který však po kliknutí nefungoval. Štvalo mě to hodně, protože to byl odkaz na testy a musel jsem to obejít. Zde tento odkaz, který stále nefunguje. Na stránku na kterou odkazuje je možné se dostat takto: http://www.google.cz/search?client=oper ... 8&oe=utf-8
http://extrahardware.cnews.cz/test-chla ... -alpenfohn… NEFUNKČNÍ ODKAZ.
Také jsem si však všiml a pouze občas divné zobrazování odkazů, kdy sice odkaz funguje, ale podtržena je pouze polovina, druhá nikoliv. Snad nejsem jedinný a pokud Ltb o problému neví a jiní si toho také všimli ať mě doplní. Zde uvádím ve screenu svůj starý příspěvek, kde je odkaz OK a v jehož citaci je odkaz již s problémem i když funguje (náhodou?) blbě to vypadá.
Špatné zobrazování některých nových odkazů Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Špatné zobrazování některých nových odkazů
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Špatné zobrazování některých nových odkazů
cituješ pouze text, tam se nic nemění, co cituješ to cituješ, jen děláš jakoby ctrl+C ctrl+V a hodí to do tagu QUOTE
na googlu je plno nefunkčních odkazů, s tím nelze nic dělat
na googlu je plno nefunkčních odkazů, s tím nelze nic dělat
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Re: Špatné zobrazování některých nových odkazů
samotarrk píše:Také jsem si však všiml a pouze občas divné zobrazování odkazů, kdy sice odkaz funguje, ale podtržena je pouze polovina, druhá nikoliv. Snad nejsem jedinný a pokud Ltb o problému neví a jiní si toho také všimli ať mě doplní. Zde uvádím ve screenu svůj starý příspěvek, kde je odkaz OK a v jehož citaci je odkaz již s problémem i když funguje (náhodou?) blbě to vypadá.
To se již řeší, viz zde, problém 1 >>> viewtopic.php?f=25&t=60274
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Špatné zobrazování některých nových odkazů Vyřešeno
samotarrk: K prvnímu problému s tímto odkazem. Zkoušel jsem to různými způsoby a vše mi fungovalo. Diakritika a spec. znaky jsou v odkazu správně nahrazeny znakem %. Nemohlo se stát to, že jsi do fóra vkládal odkaz včetně spec. znaku - např. přehlasovaného o? V tomto případě by odkaz nefungoval...
K druhému problému - souhlas s X, upozornil na tuto věc jako první. Stalo se to, že po cca 2 roky jsme odkazy do databáze ukládali včetně "onclick" informace, zhruba od října, kdy jsme instalovali mod PrimeLinks, tomu tak již není. Staré odkazy tak při editaci navíc zobrazí "onclick" parametry...
Toto je v řešení, zpětně upravujeme staré odkazy a zbavujeme je "onclick" informace. Bohužel je SQL dotaz velice náročný na výkon, takže to jde pomalu. Na požádání můžeme některé příspěvky upravit přednostně (např. dle autora) - takto jsme je upravili pro X a také všechny v sekci FAQ...nebo si můžeš pomoci tak, že celý tento text " onclick="window.open(this.href);return false; z příspěvku odstraníš.
K druhému problému - souhlas s X, upozornil na tuto věc jako první. Stalo se to, že po cca 2 roky jsme odkazy do databáze ukládali včetně "onclick" informace, zhruba od října, kdy jsme instalovali mod PrimeLinks, tomu tak již není. Staré odkazy tak při editaci navíc zobrazí "onclick" parametry...
Toto je v řešení, zpětně upravujeme staré odkazy a zbavujeme je "onclick" informace. Bohužel je SQL dotaz velice náročný na výkon, takže to jde pomalu. Na požádání můžeme některé příspěvky upravit přednostně (např. dle autora) - takto jsme je upravili pro X a také všechny v sekci FAQ...nebo si můžeš pomoci tak, že celý tento text " onclick="window.open(this.href);return false; z příspěvku odstraníš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2223
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 16:13
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6169
-
od Overlord
14 bře 2025 11:54
-
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5828
-
od drobino
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7609