Pc-help na Facebooku - feeds Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Pc-help na Facebooku - feeds

Příspěvekod mike007 » 01 bře 2011 18:43

Ahoj ltb,

Nerad se připojuji k těm puntíčkářům, co tu řeší každou pikačovinu, ale mám už delší dobu dotaz ohledně založené fan stránky na Facebooku. Všiml jsem si totiž, že pokud někdo vloží do této rubriky (PC help:Připomínky k fóru) nějaký dotaz, zobrazí se i na Facebooku. Nechci vědět, jakým způsobem se to tam tahá, to už jsme spolu probrali, spíš mě zajímá, proč zrovna témata z této rubriky? Podle mě to není dobrý nápad...

Proč? Jednoduše proto, protože se jedná o dotaz, který by se měl řešit tady, ne na Facebooku. Ne každý má FB účet. Zatím na feeds nikdo nereaguje, ale časem se někdo takový jistě najde a já bych nerad, aby uživatelé reagovali na dotaz na Facebooku, když tu od toho je toto fórum...

Na FB stránku by se dle mého názoru více hodily feeds ze sekce "PC-help: Novinky"

Co ty na to?

Díky.

Pro ty, co o PC-help fan stránkách neví a rádi by se tam přidali, přikládám odkazy:
Oficiální stránka: http://www.facebook.com/PCHELPcz
Fanouškovská (původní, neoficiální): http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=136870889256
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pc-help na Facebooku - feeds

Příspěvekod Ltb » 01 bře 2011 22:25

Ahoj Miku,
díky za dotaz. Na FB se natahují jak nová témata z "Připomínky k fóru", tak z "Novinek". Jen těch připomínek je vícero, tak proto se možná může zdát, že se to tahá jen odtud ;-)

Nicméně, sám už jsem taky přemýšlel nad tím, že zprávy na FB omezíme pouze na novinky z fóra. Přecijen některé připomínky typu "To a to ve fóru nefunguje" nejsou úplně ideální vizitkou na FB. Zvlášť, když se pak ukáže, že se jednalo spíše o nevědomost uživatele, než o chybu ve fóru...

Takže toto s největší pravděpodobností změníme. Jen si předtím musím vyzkoušet, jestli když v "Novinkách" vytvořím stínové téma a hlavní bude v "Připomínkách", se toto na FB zobrazí....pokud ano, pak není co řešit a nastavení změním.

Zdraví

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pc-help na Facebooku - feeds  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 05 bře 2011 18:16

Jen dodatečná info, Připomínky k fóru jsem vyřadil z ATOM kanálu News => nová témata z tohoto fóra nebudou vyskakovat na FB. Ten ještě dodatečně promažu, dle fóra Novinky...

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pc-help na Facebooku - feeds

Příspěvekod mike007 » 08 bře 2011 10:29

Díky :thumbsup:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”