Souk.zpráva nedošla? (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Souk.zpráva nedošla? (Vyřešeno)

Příspěvekod Jan Pašek » 10 pro 2006 22:04

Je možné že když mám plnou schránku na SZ tak mi zpráva nedojde nebo se odmaže ta nejstarší?

Kdo jste mi psal SZ dnes 10.12.2006 okolo 11:13 měl sem upozornění v meilu ale zpráva nikde.Schránka už je umazaná tudíž částečně volná.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 11 pro 2006 07:46

Ahoj Jeníčku. Víš, že i já jsem se takhle divil, když mi má drahá polovička posílala zprávu na mobil a ona ne a ne dojít? Jako zapřisáhlý odpůrce telefónů, mobilů a všeho co zvoní (včetně domovních zvonků) jsem nevěděl, že základem smskování je mazat a mazat a potom ještě mazat. Naštěstí ta SMSka dokázala počkat, až to promáznu. Tady musím dělat něco podobného v duchu hesel "Kdo maže, ten jede!" a "Když nepodmázneš, nic nemáš!" :D

pebe
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod pebe » 11 pro 2006 11:22

Ano, žijeme v nechutné době, plné úplatků. Nemažeš, nejedeš. Také platí nepřímá úměra, vidíš>nedostaneš a naopak nevidíš>dostaneš. Minulý týden jsem "přehlédl" nedodání elektromateriálu dle projektu a odměnou je mi širokoúhlý LCD monitor 19' 8)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 pro 2006 23:09

2Jan Pašek: Ahoj, díky za zajímavý dotaz. Abych řekl pravdu, nevím :?

Tuto situaci nemám otestovanou, ale předpokládám, že zpráva zřejmě doručena nebude - jak již psali kolegové přede mnou. Mohu se zeptat, zda-li ti zpráva nakonec dorazila?

Zdraví

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”