Avatary + special ranky (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Avatary + special ranky (Vyřešeno)

Příspěvekod Weslo » 14 led 2007 13:25

Ahoj všichni(ty ltb nejvíc:)možná už se to tady řešilo ale neuvažoval si o tom že by se zavedly avatary podle příspěvků..(klidně nějáký menší třeba pod obrázek)a taky specialní ranky třeba jako mají na pauze?..a taky třeba nějáký sytém postihů za duplicity a nesmyslné dotazy..třeba jako mají na nwf foru...co ty na to?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 26 led 2007 21:28

Ahoj Weslo, díky za náměty na změnu. Měl bych ještě pár dotazů:

- avatary podle příspěvků. Jak jsi to prosím myslel? To jako aby každý příspěvek měl svého avatara? tzn. při zakládání příspěvku by si člověk vybral nějaký extra obrázek?

- spec. ranky: zkus mi sem prosím vložit nějaký odkaz na pauzu, kde ten spec. rank uvidím. V našem fóru máme spec. ranky pouze 2: admina a rss_automat

- postihy na nwf: zatím to řešíme formou domluvy, tedy v závislosti na závažnosti "provinění". Pokud by někdo jednal s úmyslem poškodit ostatní návštěvníky fóra - má okamžitý BAN. Pokud "jen" vkládá dvojí příspěvky, je náležitě napomenut/upozorněn. Myslím si, že je to celkem vyhovující.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 26 led 2007 21:55

co se týče upozornění tak je to na fóru tohoto typu asi zbytečný..to mi došlo když jsem, viděl vděk lidí s kterými měli mí trpělivější kolegové zde velkou práci... :lol: :lol:

jinak obrázky myslím tohle tohle je na nwf fóru ..tady je ekvivalent ty hvězdičky(což bych nechal a tohle bych jenom přidal)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jinak ty speciální ranky..třeba "politický diskutér" Hudební fajnšmekr" "filmový znalec" atp ... něco jako level 4 tady s ohledem na zaměření usera...link tady...uživatel case
http://forum.pauza.cz/viewtopic.php?t=4153&start=45
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 29 led 2007 00:39

Ahoj,

díky za věcný příklady - teď je mi už zcela jasné, co jsi měl na mysli. Komentář uvádím níže:

- spec. avatary navíc: abych řekl pravdu, moc se mi to nezamlouvá. Řekl bych, že nemusí hned každého "bouchnout do očí", že se jedná o admina/moderátora nebo jiný spec. rank. Nechal bych to zatím tak, jak to máme ;-)

- postihy: dohodnuto, zatím snad pc-help nebude potřebovat :bigups:

- změna pojmenování ranků: abych řekl pravdu, než jsme zavedli LEVELy, přemýšleli jsme o jiném pojmenování. Nakonec jsme nic nevymysleli a to hlavně proto, že z "nečíselných" ranků člověk prostě nepozná, jak si na tom dotyčný stojí. Tak např. Nadšenec, Politický diskutér 2006, Přeborník, Čtenář, Návštěvník - - kdo z nich je nejvíc a kdo nejmíň?? Z tohoto důvodu se znovu přikláním k tomu ponechat Level1 - X, ale je jasné, že je to čistě subjektivní rozhodnutí.

Díky ti za nápady, zdraví

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”