Nyní jsem dohlédl, že Vědeckotechnické zajímavosti a novinky které btw pravidelně čtu jsou v FAQ a přijde mi to divné.
Je to zajímavé čtení, kde se občas mísí vědecká fakta s fakty pseudovědeckými a dá se tam mnoho dozvědět, ale jistě to nejsou Často kladené otázky, vlastně to vůbec není odpověď na nějakou relevantní otázku.
Osobně si myslím, že nový návštěvník bude v FAQ hledat jinou informaci, než, že je potomek marťanů apod.
Nic proti ničemu, ale toto mi v FAQ nesedí.
Vědeckotechnické zajímavosti a novinky Vyřešeno
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vědeckotechnické zajímavosti a novinky
On název FAQ nesedí ani u dalších článků/témat - tak třeba Plné hry ke stáhnutí zdarma - Far Cry, ..., Aktuality ze světa PC, Pochlubte se svými úspěchy při přetaktování., ale máme to takto už roky a připadá mi, že si na to lidé už zvykli - jsi první, kdo se ptá 

-
- Pohlaví:
Ptám se, jelikož jsem si zrovna tohoto všiml, aniž bych něco pitval.
Jistě se shodneme že to FAQ není a já na tom nechci a nemohu nic měnit. Nicméně logika mi velí říci názor, že FAQ-potažmo často kladené dotazy by nemělo být zapleveleno ani tím, či oním. V tomto případě to postrádá smysl.

Jistě se shodneme že to FAQ není a já na tom nechci a nemohu nic měnit. Nicméně logika mi velí říci názor, že FAQ-potažmo často kladené dotazy by nemělo být zapleveleno ani tím, či oním. V tomto případě to postrádá smysl.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vědeckotechnické zajímavosti a novinky Vyřešeno
Ale jo, souhlasim s tebou, ze vyznam FAQ je jasny a ze to na novacky muze pusobit trochu nesrozumitelne. Doslovny nazev sekce je neco jako "FAQ a jine uzivatelske clanky a zajimava temata". Myslim si, ze zas tolik clanku zde netvorime, aby se uzivilo vice kategorii 
Temata jsou to natolik zajimava, ze jsme nechteli, aby nekam "zapadla", proto maji specialni sekci FAQ Rozcestnik. Sem davame jak navody a clanky autoru, tak i spec. temata typu "Vedeckotechnicke zajimavosti....".

Temata jsou to natolik zajimava, ze jsme nechteli, aby nekam "zapadla", proto maji specialni sekci FAQ Rozcestnik. Sem davame jak navody a clanky autoru, tak i spec. temata typu "Vedeckotechnicke zajimavosti....".
-
- Pohlaví:
Tak to zní logicky.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”