OK, tohle je v pořádku. Došlo ke změně, prozatím jsem zde změnu neavizoval, ještě není vše 100% připravené. Nicméně když už jste to nakousli, diskuzniforum.cz se spojilo s maxiforum.cz. Pokud byste chtěli vědět více, je možné se dozvědět zde.
Aha, to tedy koukám a to doslova. :-) Co na to říct a vyjádřit se jak se říká kulantně? Maxifórum není můj šálek kávy. P.S. Anebo jak říkal můj děda. "Všeho moc škodí." :-)
I tak díky, že jsi nakouknul Moje první reakce byla podobná, ale když se dá MF druhá šance, vypadá vše o mnoho lépe. P.S. a udějí se tam ještě změny...
Tady jsou všichni tak bystří! Já si toho všimla jen proto, že o tom vím =D
BlueSpirit: No, taky jsem říkala, že je to méně přehledné, ale nakonec to vypadá téměř stejně viz obrázek. Je to jen o nastavení. Zrušila jsem si ten levý uživatelský panel, poschovávala do lišty témata, co mě nezajímají a je to dost podobné tomu, na co jsme zvyklí.
Přílohy
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.