Veřejné dotazy na warez (Vyřešeno) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 06 úno 2007 06:00

Ltb, mám obavy, že jarod72pm neměl pocit, že je to málo. Tím, že volal po nevhodnosti podobných debat, si myslím poukazoval na fakt, že je to příliš mnoho. Jinými slovy: stav, kdy nikdo nic neví, všichni se tváří, že problém neexistuje a nikdo proti tomu nic nedělá, je pro někoho stav vyhovující a dokonce žádaný :cry:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 06 úno 2007 12:20

karlos píše:Ltb, mám obavy, že jarod72pm neměl pocit, že je to málo. Tím, že volal po nevhodnosti podobných debat, si myslím poukazoval na fakt, že je to příliš mnoho. Jinými slovy: stav, kdy nikdo nic neví, všichni se tváří, že problém neexistuje a nikdo proti tomu nic nedělá, je pro někoho stav vyhovující a dokonce žádaný :cry:

karlos --->o reší tahle diskuze?
nic
každý máme osobní dojmy,představy,svou pravdu,přesvědčení a postoj k danému problému a co s toho?
nic
zmení se postoj k warezu tady?
těžko
řešíte tu warez ale po přečtení všech příspěvků jsem nenašel nic co by nějak měnilo postoj či pohled na warez
tedy- zbytečná stráta času
suma sumárum to vidím jako zcela zbytečnou strátu času - tuhle diskuzi pak jen rozšiřujeme pocity že je něčeho málo a nějak se tváříme k danému problému(jenže mě o to nešlo :lol: )
tisíc lidí -tisíc názorů a budu se opakovat -tahle diskuze je naprostá zbytečnost a nic neřeší (a ani nemá co -když víte o co go)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

novak.jirikov
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod novak.jirikov » 06 úno 2007 12:50

V několika fórech, kde mi to admin hodnost umožňuje, jsem dal ihned do popisu fóra: Veškeré warez odkazy budou ihned mazány, posílejte si je mezi sebou jinak.
Každý potřebuje občas získat informace, řekněme nelegální. Tak ať to dělá na fóru, k tomu určeném. Pokud jde o dotaz o odstranění viru a dotyčný hned přizná barvu, že jde o nelegál okna, pokud vím, poradím. Takový případ mi nevadí, každý nemá čtyři tisíce na winxp.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 06 úno 2007 14:48

Tahle diskuze muze znamenat mnoho. Hodne lidi-(novacku, kteri nevi o co go), kteri se potrebuji na neco zeptat si nemusi hned uvedomovat, ze aplikace sehnanych serials nebo cracku je nelegalni a je to v podstate kradez. Pokud uvidi dotazy typu "...potrebuji sehnat serial na spysweeper..." tak si klidne mohou myslet, ze maji na vyber- bud si program koupit, nebo si ho stahnout i se serialem z internetu; a vsechno je v poradku (znam takovy).

Ja si drive taky myslel, ze to neni primo kradez- protoze MI TO NIKDO NEREKL, ani se o tom moc nikde nemluvi. Pak jsem videl nejakou takovou podobnou diskuzi jako je tahle a pak mi to docvaklo :idea: - ze jsem vlastne zlodej! Od te doby me svedomi palilo, ze to nebylo k vydrzeni- vzdy kdyz jsem zapinal komp tak jsem si pripadal jako bych se vracel na misto cinu :smile:
Pak nastal radikalni rez: format vsech hdd a instalace pouze free nebo trial verzi. Cracknute hry jsem si radeji koupil. ----Vite jak se mi ulevilo????!!!!!!!!-----
Namisto cracknutych verzi NODa, KPF4 a COUNTER SPY; jsem pouzil free- AVIRU, COMODO a S&D.
Varianty tu jsou.
Kazdy ma pravo se dozvedet se pravdu, to co s tim pak udela uz je jeho vec. Cim vice se o tom mluvi tim lepe, coz prave nevyhovuje tem zlodejum... .
I vy zlodejicci- muzete si vybrat uz dale nebyt zlodejem.

8ndra
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod 8ndra » 07 úno 2007 22:56

Taky přidám ze svého života:

1) JÁ a WAREZ -
Warezu využívam hojně, filmy a hudba - nikdy sem si originál nekoupil, a sbírku mam velikou! Sem student, a rodiče mi na to nedaj, a vydělat si na to nemám jak (a ani nemám za potřebí). Ilegální soft to je druhá strana máho Pc, snažim se využít samozdřejmě taky free prográmků, ale třeba balík, jako je od Macromedia (Flash a Dreamweaver osmička) asi free neseženu, jedině na max 30 dní, a za tu chvíli se nic nenaučim, takže par cracků sem také použil.

2) warez všeobecně -
Co se týče hnutí warezu (nebo jak to říct) že si program cracknutý odzkoušim, potom odinstaluju a popř zakoupím, sem stále ve fázi zkoušení, a budu, dokud se nějakým tim programem nebudu živit - takže dlouho.

3) warez a pc-help
Osobně bych si nedovolil sem dát prosbu o serial, nebo crack, znám fora zabývající se výhradně touto tématikou. Kdyz zde potkám někoho jiného, kdo má podobnou prosbu, tak neodpovídám. Dávat za tyto otazky třeba BAN je podle mně hloupost, mazat celá témata mi též nepřijde rozumné, ale pokud tam je odkaz na crack, nebo napsaný serial, to už bych asi smazal (kdybch měl to právo ;-))

To je tedy můj názor, třeba i někoho zajímá :-D

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 úno 2007 14:25

Díky všem za přispění k tomuto "ožehavému" tématu, myslím si, že jsme dospěli k jedné věci - warez tu je a bude, na našem fóru ovšem ne 8) A všichni pro to uděláme možné maximum..

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 25 bře 2007 09:55

Mám jednu otázku: Mám originálku Operaci flashpoint platinum. Výrobce mi dal serial number na takových papírových obalech na CD. Časem jsem ty obaly asi vyhodil......takže sem bez klíče. Do jaké míry je legální si ten klíč obstarat někde na netu? :-( :-(

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 25 bře 2007 16:05

I to už se tady řešilo, pokusím se zrekapitulovat. Pokud u tebe zazvoní softvérová policie, nebude je zajímat, proč máš v počítači cracknutý soft, bude je zajímat jen a pouze, že ho tam máš. Samozřejmě pro tvoje čislé svědomí a klidné spaní bude útěchou, že jsi za soft poctivě zaplatil.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”