Automatické uzamykání témat po uplynutí určité doby Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Funstorm007
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Automatické uzamykání témat po uplynutí určité doby

Příspěvekod Funstorm007 » 17 lis 2012 22:56

Zdravím,
už se mi tu několikrát stalo, že uživatelé reagovali na stará témata, která už tazatelé dávno neřešili jenom je prostě neuzavřeli a tak mě napadlo, jestli by se tu nedalo udělat nějaké to automatické uzavření dejme tomu třeba po měsíci, kdy by se téma uzamklo, aby do něj už uživatelé nemohli přispívat a nezahlcovala by se tím zbytečně TOP 45 (respektive TOP 15, protože pak už člověk musí stránkovat). V případě, že by se téma uzamklo a tazatel by chtěl pak ještě něco dodat není přeci problém téma znovu odemknout. Je to jen návrh takže pokud by s tím bylo víc práce než užitku tak to hoďte do skartovačky a hotovo... :D

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Automatické uzamykání témat po uplynutí určité doby

Příspěvekod Žbeky » 17 lis 2012 23:08

Už teď to funguje tak, že u starého tématu ti při pokusu o odpověď vyskočí červené upozornění, že téma je staré.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 lis 2012 23:09

Už se to zde několikráte řešilo, ale byly i připomínky proti. Zatím je jen upozornění.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 17 lis 2012 23:25

Žbeky a upřímně, funguje to? Mrkni SEM... Ale pokud se to už řešilo a nevyřešilo, pak už se nabízí jen otázka jestli se to řešit nechtělo nebo nemohlo?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 lis 2012 23:35

Měsíc nepovažuju za staré téma. Mod se myslím aktivuje po půl roce.

A zamykat to je blbost. FAQ témata, informační témata apod. jsou mnohdy mnohem starší a zamykat je by bylo kontraproduktivní. To bychom zas nedělali nic jiného než odemykání
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 18 lis 2012 00:11

Tak samosřejmě FAQ a podobné témata by se z toho vynechala a ten měsíc jsem plácnul jako příklad. Každopádně jak sám můžeš vidět a co já jsem tu zažil, pakliže je téma měsíc mrtvé, už s ním autor většinou skončil a nehodlá tam už nic řešit. Podlé mě pokud by se tomu dal určitý řád a dobře se to vymyslelo svůj účel by to splnilo ale konečné rozhodnutí je na vás. Pokud vám nevadí, že tu uživatelé reagují na témata které už nejsou v kurzu pak je to váš boj a dále to řešit nemusíme...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2012 00:14

Konečné řešeni je na Adminovi Ltb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 18 lis 2012 00:26

Tady se to řešilo a vyřešilo.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 18 lis 2012 00:31

"Nejste oprávněn číst toto fórum"

Co na to říct, jsem jen obyčejný smrtelník... :D

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 18 lis 2012 00:35

Diky za pripominku. Radu let jsme fungovali bez jakekoliv pomucky, pred nedavnem jsme instalovali MOD, ktery upozurnuje uzivatele, pokud se snazi odpovedet na stare tema, a nabada ho k zalozeni noveho. Aktualni nastaveni je takove, ze za stare tema povazujeme 9mes a vice od posledni odpovedi. Pritom autor tematu upozornovan neni. MOD rovnez zajistuje to, ze nezobrazuje okno rychle odpovedi...

Osobne mam radeji vlastni kontrolu nad zamykanim temat, proto nyni MOD nezamyka sam... Casem se mozna dostaneme do stadia, kdy bude automat. uzamykani nezbytne, zatim mi to ale tak nepripada...

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Automatické uzamykání témat po uplynutí určité doby  Vyřešeno

Příspěvekod Funstorm007 » 18 lis 2012 01:01

Ok, já jenomže je to občas opravdu na hlavu. Téma, která nějakým způsobem začnu řešit si hlídám pomocí odkazu "Zobrazit vaše příspěvky" a když mi tam pak zbytečně otravujou nové příspěvky v tématech, která už autor očividně řešit nechce tak mě to pak svým způsobem taky štve. Jsem tu už nějakou dobu a během ní se mi to už několikrát stalo a to počítám jen témata, do kterách jsem se nějak zapojil což je mizivé procento, když uvážím kolik jich tu je. Ale jak jsem řekl, to že už se to řešilo jsem nevěděl, takže to tu můžeme odpískat...

Jen jako myšlenku do budoucna by bylo třeba dobré, kdyby se téma (třeba teda až po půl roce) zamklo ale jen pro ostatní a nikoli pro tazatele. Ten, pokud by ještě někdy něco chtěl by svým příspěvkem téma znovu otevřel. Každopádně to už je na vás.

Toť ode mě tedy vše a díky za vyslechnutí a reakce.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”