!!!předem a důrazně upozornuji že v tom není nic osobního!!!
ale nedá mi to tento postřeh napsat.(už jsem na to upozorňoval)
karlosi proč jsi tu funkci vzal? - od začátku máš k tomu negativní postoj a tvůj ironický humor je sice oblíben na fóru(jistě jsi získals tím hodně lidí tady) ale jako rádce či dokonce mod se jevíš jako nic moc - znáš to řeči plynou-inteligence je sice hezká věc ale řešení ti nedá .Mluvit to umíš squele to je pravda (vyřidilka ti nechybí) ale to je asi tak všechno.... a co dál?(od tebe jsem právě čekal největší férovost a to že to nevezmeš - upřimně se podívej jsou tu lepší kapacity co by si to zasloužili třeba WESLO nebo MARFY !!!
opravdu v tom nehledejte nic osobního jen tak koukám po fóru a je škoda že někteří odborníci jsou pro tu práci zajímavější.
ps:Já bych to nikdy neďelal toho Moda a vůbec se nějak angažoval víc než tím co vím a umím ale někteří mají jiný názor --->jenže je dobré vidět i tu druhou stranu mince a kdo to aspoň trochu chápe si udělá obrázek o tom sám
(nemám a nechci s tebou mít problém Karlosi ale nejsem slepý a musel jsem ukázat i tuto -REALITU fóra tak se nečerti zkrz můj postřeh)
Jenže je demokracie a proto zvolám :"hurá posily" a bude líp a třeba mě to za rok dva chytne a taky budu o něco někde usilovat ale s pohledem nepřítomného jenže teď je čas se akorát vykecat.......
VIVAT čeré a bílé fórum
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
VIVAT čeré a bílé fórum
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak vidím když je názor je třeba držet se jej zuby nehty. Nech je pracovat at se osvětčí. Pak suď.
Ono stát se modem znamená především stát se z rádce služebníkem. To tedy znamená že například Karlose v odpovědích ubyde. Stejně jako zmizel např Mijája přitom když se podíváš dolů do výpisu aktivity vydíš že tu je dost často. Upřímě je mi líto že budou nebudou mezi námi.
Ono stát se modem znamená především stát se z rádce služebníkem. To tedy znamená že například Karlose v odpovědích ubyde. Stejně jako zmizel např Mijája přitom když se podíváš dolů do výpisu aktivity vydíš že tu je dost často. Upřímě je mi líto že budou nebudou mezi námi.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
jarode - post moda není o tom, kdo si to zaslouží a kdo ne. Zásluhy v tom nemají co dělat, jen ochota udělat pro fórum něco víc. Tím nechci říct, že Weslo, Marfy nebo ty byste nebyli ochotni něco víc udělat, ale Ltb si vybral tyhle 4 klučíky a je to jen jeho právo.
Tím, že se někdo stane modem, nezíská nárok na absolutní pravdu a může plácat nesmyslyjako každý jiný. Jediné, co získá, je možnost vžít se do role učitelky češtiny kontrolující slohové práce. Tím myslím že může opravit formu nebo obsah příspěvku, pokud je tam něco špatně. Takže budou mít jenom práci navíc.
Buďme všichni spokojeni s tím, že máme víc modů, kteří budou schopni odchytávat spamy, nadávky, usery typu vvestik (vkládal příspěvky jenom se smajlíky) apod. Dejme šanci novým modům ukázat, že to zvládnou a že toho na ně nebude moc.
Tím, že se někdo stane modem, nezíská nárok na absolutní pravdu a může plácat nesmyslyjako každý jiný. Jediné, co získá, je možnost vžít se do role učitelky češtiny kontrolující slohové práce. Tím myslím že může opravit formu nebo obsah příspěvku, pokud je tam něco špatně. Takže budou mít jenom práci navíc.
Buďme všichni spokojeni s tím, že máme víc modů, kteří budou schopni odchytávat spamy, nadávky, usery typu vvestik (vkládal příspěvky jenom se smajlíky) apod. Dejme šanci novým modům ukázat, že to zvládnou a že toho na ně nebude moc.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ach jo
pro : mikel !
prosím tě přečti si ten příspěvek ještě jednou pořádně a pomalu(můžeš se spětně i vrátit na diskuze na témata o modech)
nepíšu tam nic o tom kdo co si zaslouží!(to bych si nedovolil)
jde o jednotlivé postoje lidí na tomto foru - o nic víc nešlo
a pokud jde o můj poznatek tak to bylo prostě potřeba napsat - a teď to vypadá že se s tím někdo nedokáže vypořádat(ale o to mě nešlo)
prosím tě přečti si ten příspěvek ještě jednou pořádně a pomalu(můžeš se spětně i vrátit na diskuze na témata o modech)
jde o jednotlivé postoje lidí na tomto foru - o nic víc nešlo
a pokud jde o můj poznatek tak to bylo prostě potřeba napsat - a teď to vypadá že se s tím někdo nedokáže vypořádat(ale o to mě nešlo)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
já sem si řikal,jestli budu chodit jako OldShuterhand po fóru a co chvíly rozdám,tu bodré pokárání,tu bodrou ránu do zobáku,tady zamknu,tady někoho zaškrtim
tak to mě bavilo tak půl hodiny
a do teď to odnes jenom chudák,co měl moc nervózní prsty
a napsal,do názvu tématu, místo "ovladače" - ovladfčs
takže Olda Šetrná-učitelka
(sorry za OT,ale musim-právě jsem se vrátil od vedle z bytu mé maminky,kde jsem si byl půjčit chléb.
a jak už to na mě asi sedí,že,vejdu do kuchyně s výhružně napřaženým nožem a se slovy
"všichni zemřete!"
bohužel jsem stačil říct "všichni zemřet..!" když sem si všim,že tam maminka podepisuje pojistnou smlouvu s klientem
tak se potom pudu zeptat,jestli se třeba ještě nějak nepřipojistil
)

tak to mě bavilo tak půl hodiny

a do teď to odnes jenom chudák,co měl moc nervózní prsty
a napsal,do názvu tématu, místo "ovladače" - ovladfčs
takže Olda Šetrná-učitelka

(sorry za OT,ale musim-právě jsem se vrátil od vedle z bytu mé maminky,kde jsem si byl půjčit chléb.
a jak už to na mě asi sedí,že,vejdu do kuchyně s výhružně napřaženým nožem a se slovy
"všichni zemřete!"

tak se potom pudu zeptat,jestli se třeba ještě nějak nepřipojistil

- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To jarod72pm: Po přečtení tvých příspěvků o tom přemýšlím a snažím se to dát dohromady, ale moc to nechápu. Mám dojem, že to vidíš dost černobíle. Na jednu stranu říkáš
na druhou stranu to vyvracíš
Nechci Tě brát za slovo, ale fakt mi to nedává smysl.
Myslím, že si chtěl jen rozvířit vodu a zviditelnit se. Toť můj názor.
upřimně se podívej jsou tu lepší kapacity co by si to zasloužili třeba WESLO nebo MARFY !!!
na druhou stranu to vyvracíš
Nechci Tě brát za slovo, ale fakt mi to nedává smysl.
Myslím, že si chtěl jen rozvířit vodu a zviditelnit se. Toť můj názor.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj,
k tématu: "kdo by měl být ještě modem" zcela otevřeně mohu říci, že jmen jsem měl vypsaných zhruba 12 a nedělám si iluze, že ten seznam byl kompletní, nebyl. Chodí sem hezká spousta velmi schopných a hlavně ochotných lidí. Vážím si toho a tiše doufám, že jich tu bude už jen víc a víc :-) Moderátory jsme určili, tím rozhodně neříkáme, že jsou něco více než ostatní (!).
Dále nemohu souhlasit s názorem, že moderátor = být na fóru méně vidět nebo vytratit se....to prostě takhle nefunguje. Proto jsme rozšířili počet z 3 na 7, aby jsme nikoho nepřetěžovali. Pokud moderátoři budou mít chuť pouze moderovat, prosím........ale pokud budou občasně moderovat a primárně psát příspěvky a řešit problémy, nikdo ne na ně zlobit nebude, spíše naopak.
Každopádně díky za názor.
k tématu: "kdo by měl být ještě modem" zcela otevřeně mohu říci, že jmen jsem měl vypsaných zhruba 12 a nedělám si iluze, že ten seznam byl kompletní, nebyl. Chodí sem hezká spousta velmi schopných a hlavně ochotných lidí. Vážím si toho a tiše doufám, že jich tu bude už jen víc a víc :-) Moderátory jsme určili, tím rozhodně neříkáme, že jsou něco více než ostatní (!).
Dále nemohu souhlasit s názorem, že moderátor = být na fóru méně vidět nebo vytratit se....to prostě takhle nefunguje. Proto jsme rozšířili počet z 3 na 7, aby jsme nikoho nepřetěžovali. Pokud moderátoři budou mít chuť pouze moderovat, prosím........ale pokud budou občasně moderovat a primárně psát příspěvky a řešit problémy, nikdo ne na ně zlobit nebude, spíše naopak.
Každopádně díky za názor.
Nechtěl sem se vměšovat do vašich záležitostí kdo získat Moda. Ale už mě to štve !!!! Můj názor je že kdo chce druhému pomoci tak pomůže i bez nějakých výhrad.Když sem začínal s PC a Internetem tak sem o tom neměl vůbec šajnu.No kde jste byly vy?Co se teď dohadujete!!!!!!
Mí učitelé byly Mijája a Mikel a jakou se mnou odvedly práci jen trpělivostí mě naučily spousty věcí!!!!!!Sem jim za to vděčný a pořád pro mně budou nej nej .Proč když jste tacoví BORCI proč se nezeptáte LTB jak přispět finančně na stránky které sou jeho aby to netahal sám ? To sem tu ještě nečetl. Je mě s toho smutno.
Mí učitelé byly Mijája a Mikel a jakou se mnou odvedly práci jen trpělivostí mě naučily spousty věcí!!!!!!Sem jim za to vděčný a pořád pro mně budou nej nej .Proč když jste tacoví BORCI proč se nezeptáte LTB jak přispět finančně na stránky které sou jeho aby to netahal sám ? To sem tu ještě nečetl. Je mě s toho smutno.

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dočetl sem závěry obou diskusí na téma modi bohužel sem nenarazil na nic co by mne zvedalo ze židle. Tady je asi na místě jediné nechat mody osvědčit v jejich práci a zároveň popřemýšlet co mohu udělat navíc jinak než moderátor. Jedině tak se udrží toto fórum mezi prvními. Takže holomci nemyslete si že do toho tady přestanu rýpat ono z 20-ti volovin nás 21 popostrčí výš.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Tak koukám že tu máme dalšího rejpala a to jaroda 72. Chápu prostě mu to leželo v žaludku a muselo to ven. Jinak i rejpalové patřejí ke zdravému chodu fora. Podíveme se na Jeníka furt rejpal furt rejpal (většinou zdravě) a věci se pohybují k lepšímu.
Jinak tím nechci říci ,že mám cokoli proti Karlosově nominaci.

Jinak tím nechci říci ,že mám cokoli proti Karlosově nominaci.
Naposledy upravil(a) Doktor 1 dne 10 kvě 2007 02:17, celkem upraveno 1 x.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Právě jsem dočetl výtku na mé uvedení a můj souhlas s moderováním. Cítím povinnost odpovědět. Nejen, že je to slušnost vůči Jarod72, ale je to fér i vůči ostatním. Ano, nebyl jsem a vlastně doposud nejsem přesvědčený, že by bylo nějak extrémě nutné rozšiřovat počet moderátorů. Když mě ltb oslovil formou SZ a požádal mě o přijetí tohoto postu, řešil jsem několikahodinové dilema, zda poděkovat a odejít, či přijmout. Doslova jsem řešil, zda být pohodlný a jen si užívat, či pracovat. Sám vím moc dobře, že sem chodí kluci, kteří jsou doslova nabušení tabulkami a výsledky recenzí, včetně tebe. Přesto si ltb vybral mě, tabulkově slabšího. Možná to nebude jen o vědomostech, ale o celkovém přístupu k ostatním a možná i životu. Člověk nemusí být vždy ten nejlepší, nejrychleší, nejvýkonnější... Ona kolikrát stačí obyčejná slušnost a ohleduplnost. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
end
Omlouvám se všem kteří můj postřeh(NE názor!!!) nepochopili!
příště to dám do polopatického kabátku(nebo zvolím trošku jednodužší postup) aby někteři jedinci kterým to nedocvaklo neměli pocit že jsem nějak hrubý-namyšlený či dokonce zaujatý vůdči někomu.(o to mi fakt nešlo)
ps:pokud bych se chtěl zviditelnit - použil bych jiné prostředky než tohle fórum. END
příště to dám do polopatického kabátku(nebo zvolím trošku jednodužší postup) aby někteři jedinci kterým to nedocvaklo neměli pocit že jsem nějak hrubý-namyšlený či dokonce zaujatý vůdči někomu.(o to mi fakt nešlo)
ps:pokud bych se chtěl zviditelnit - použil bych jiné prostředky než tohle fórum. END
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2077
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 23:12