Seřazení příspěvků v "Zobrazit moje příspěvky" Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Seřazení příspěvků v "Zobrazit moje příspěvky"  Vyřešeno

Příspěvekod Mirek1 » 28 pro 2012 16:25

Seřazení příspěvků v "Zobrazit moje příspěvky"

Zdarec,hledal jsem něco ve svých příspěvcích a nacvakat a projet vše očima je tedy záhul. :lol: a to mám jen 28 stránek.
Nešlo by to nějak nastavit,abych si mohl jednotlivé příspěvky třeba očíslovat ? prostě volný přesun? nebo cokoli,abych nemusel zadávat co vlastně hledám?krom sledování? díky
A nebo,je lepší,když si dám témata do oblíbených?jestli by to bylo pracné tak jsem nic neřekl :bigups:

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Seřazení příspěvků v "Zobrazit moje příspěvky"

Příspěvekod guest » 28 pro 2012 16:31

Tak nad tímto jsem také přemýšlel, ale nic nevymyslel. :lol: Najít třeba příspěvek 2,3 roky starý je opravdu makačka.
Jediné co jsem u těch co jsem našel udělal, že jsem si je nově pojmenoval a dal do záložek.

Mám tam např. příspěvek kdy jsem měřil spotřebu PC. Tak jsem si ho pojmenoval Spotřeba PC a dal do záložek. Nic jiného jsem nevymyslel.

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 28 pro 2012 16:36

Modrásku,jinak.Tam kde reaguji v tématu,které jsem nepsal já,to snad nejde přejmenovat..?
Reaguji třeba v problému od Tebe a jsem s reakcí na 5 stránce ve tvém topicu.Rád bych si tu rekci třeba našel a TO dohledat je výkon.Tak asi tak.ALE i tvůj nápad je dobrý.Snad mi rozumíš a já snad tobě.

guest

Příspěvekod guest » 28 pro 2012 16:42

Myslím že si rozumíme, ale ono je to totožné; i když takové složité. Pokud reaguješ např. na mne, potom si to přejmenuješ Seřazení příspěvků-modrásek a uložíš do záložek. Tohle funguje, a zase tak extra těžké by to nebylo, pokud si v záložkách vytvoříme podsložku PC-Help!

Vyhledávání přímo zde by bylo mnohem lepší, jsem zvědavý kdo přijde s nápadem - také bych to uvítal. :idea:

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 28 pro 2012 16:43

Takže pokud by to šlo, extrahovat JEN moje vlastní příspěvky s tím, že u nich bude označení vlákna, ze kterého pochází, ne celá vlákna! To by docela pomohlo, ne?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 28 pro 2012 16:53

Třeba.Stačilo by čapnout"nebo označit příspěvek ve kterém reaguji,byť je to na 8 stránce tazatele Jirky" a ostatní už bych vyčetl..
""aha..tady jsem reagoval,to bude ono"
Třeba franta vomáčka se ptal na to a na to,já reagoval v roce 2009 a kde je vůbec moje reakce?jak se to vlákno jmenovalo?na jaké stránce jsem?
Hledání a hledání..pojdme do toho :lol:

guest

Příspěvekod guest » 28 pro 2012 16:57

Jestli jsem správně pochopil Mirka, pak tady nějaké extrahování /a nejspíš by to nešlo/ nepomůže. Jde např. o to, že znám řešení nějaké věci, vím že jsem ho sem dal, ale už si ho nepamatuji a tak to vlákno potřebuji najít.

No to hledání je právě velký problém /závadné slovo problém :lol: / lidi neumí správně nadepsat příspěvek.

On je velký rozdíl kdy někdo napíše - Spotřeba PC - jak ji zjistím? , anebo Pls HELP jakou mám spotřebu?.
Ten první dotaz se najde snadno i ve všech příspěvcích, ale ten druhý je na dlouhé zimní večery. :evil:

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 28 pro 2012 17:01

Už nemám moc času.Jdu do práce,zítra tu budu kolem poledního,tak reakce ode mne ted nebudou.Zatím čusík :lolno:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 28 pro 2012 17:28

Ty chceš místo názvu témat vyhledat konkrétní příspěvky? Tak to neotvírej přes zobrazit vaše příspěvky, ale přímo přes hledat. Zadáš, co hledáš, autor - tvůj nick a třeba si necháš zobrazit prvních 600 znaků příspěvku. Pokud to bude vyhazovat moc výsledků, omezíš se na hledání jen v textu příspěvku.

Nějaké číslování a přehazování myslím není reálné
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 28 pro 2012 17:39

Souhlasím se Žbekym, postupoval bych stejně a to přes HLEDAT v kombinaci s polem "Autor". K lepší přehlednosti může pak přispět i přepínač "Zobrazit výsledek jako:" příspěvky nebo témata.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak na Google map zobrazit lyžařské vleky?
    od atari » 07 led 2025 20:32 » v Vše ostatní (sw)
    1
    1666
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    07 led 2025 21:29
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    1
    4282
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 10:10

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”