Potíže s fórem (vysvětleno)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
No uvidíme když byto blblo v neděli dám vědět tedy pokud se tu ochomýtnu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen přidám aktuální informaci. Webhosting mi již potvrdil, že se v minulém týdnu - dvěma týdny potýkal s problémem, kdy snad 1 uživatel blokoval celý webhosting cluster. To by mělo být již vyřešené, což i potvrzují info od vás, že fórum již běhá...chodí
Co se týče dlouhodobější rychlosti/pomalosti fóra, je to věc, kterou určitě budu řešit. Již jsem dostal nabídku na přechod ze sdíleného webhostingu na serverhosting. Ten je rychlejší, nabízí garantovaný výkon, spoustu místa na disku a další superlativy. Jeho jediná nevýhoda je cena, je zhruba 4x dražší
Tak uvidíme, jak se to všechno podaří..

Co se týče dlouhodobější rychlosti/pomalosti fóra, je to věc, kterou určitě budu řešit. Již jsem dostal nabídku na přechod ze sdíleného webhostingu na serverhosting. Ten je rychlejší, nabízí garantovaný výkon, spoustu místa na disku a další superlativy. Jeho jediná nevýhoda je cena, je zhruba 4x dražší

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”