podpis není popis
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že do podpisu by opravdu mělo patřit cosi, co vystihuje podstatu, toho kterého pisatele. Taková malá třešnička na dortu. Uznávám, že je praktické mít někde vypsanou sestavu a tento výpis pak prdnout do popisu chyby, jako razítko. Něco, jako psal Honza, jenže kdo si má tu adresu pamatovat? Na druhou stranu, co mi to udělá, když tu sestavu v případě problému vypíši? Nebuďme až tak líní a nepišme jen SMSky. Čas od času, když mi zlobí plecháček (odvozeno od plechový miláček), zabrousím na fórum RenaultKlubu. Je zajímavé, že tam "popis sestavy" přesně vystihuje podstatu charakteru. Ti kdož mají v podpisu silné motory a hrdý tuning, bývají v diskusích agresivní a útoční (nejspíš i jejich styl jízdy bude takový). Zde (PC-Help) silná sestava znamená mnohdy i laskavost a ochotu. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Technická poznámka:
POužiješ funkci odkazu na konkrétní přízpěvek. To znamená klikneš na #00 v záhlaví přízpěvku. Vyhodí ti to odkaz ten zkopíruješ do schránky (Ctrl+C) Otevřeš si nastavení fóra a odkaz vložíš do podpisu. Jen já osobně mám stále problém se zástupným textem který se zobrazí místo URL a právě zde je třeba jej použít mělo by se zobrazovat "Moje sestava PC" nebo tak něco. Pak již není třeba si pamatovat adresu. KOnec technické poznámky.
Když už sem to tady nakous Zástupné zanaky za URL když potřebuju tuto funkci použít a není jiná možnost najdu si přízpěvek kde je to takto napsané otevřu si citaci v novém okně a pak už jsem schopen sled značek okopírovat do toho co píšu já.
karlos píše:Uznávám, že je praktické mít někde vypsanou sestavu a tento výpis pak prdnout do popisu chyby, jako razítko. Něco, jako psal Honza, jenže kdo si má tu adresu pamatovat?
POužiješ funkci odkazu na konkrétní přízpěvek. To znamená klikneš na #00 v záhlaví přízpěvku. Vyhodí ti to odkaz ten zkopíruješ do schránky (Ctrl+C) Otevřeš si nastavení fóra a odkaz vložíš do podpisu. Jen já osobně mám stále problém se zástupným textem který se zobrazí místo URL a právě zde je třeba jej použít mělo by se zobrazovat "Moje sestava PC" nebo tak něco. Pak již není třeba si pamatovat adresu. KOnec technické poznámky.
Když už sem to tady nakous Zástupné zanaky za URL když potřebuju tuto funkci použít a není jiná možnost najdu si přízpěvek kde je to takto napsané otevřu si citaci v novém okně a pak už jsem schopen sled značek okopírovat do toho co píšu já.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”