Whise Registry Cleaner

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Whise Registry Cleaner

Příspěvekod Jan Pašek » 07 črc 2007 05:00

POprosil bych jestli by (pokud bude damned přizpívat pravidelně) nešla zřídit samostatná složka pro tento program. Takto je to strašně rozstrkané.
Představa první topic domovská stránka programu.
Podním v novém topicu vždy nová čeština.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 07 črc 2007 23:17

Ahoj, musím říci, že se Damned opravdu činí (btw. děkujeme, určitě to stojí spoustu času :bigups:).

K samostatné složce pro WhiseRegistryCleaner, z mého pohledu to tímto způsobem nemůžeme řešit. Kdybychom zakládali samostatnou složku pro každý program, přenesla by se nepřehlednost na celé fórum :-S Řešením by mohla být implementace další úrovně příspěvků - to, o čem jsem tu již několikrát mluvil a co bych rád otestoval a nasadil. Poté bychom mohli udělat v sekci download Téma WhiseRegistryCleaner a zde jako pod-téma by mohla být vždy nová verze lokalizace.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 črc 2007 11:21

Dík za odpověď Až si na to o čem píšeš najdeš čas budu rád a budeš pochválen.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”