Bazar Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Bazar  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 26 srp 2007 07:41

Taky děkuji za BAZAR. Až se v tom svým bordelu trochu zorientuju, tak se ozvu. cca 3 dny
Pro začátek bych mohl nabídnout historickej počitač Sharp MZ821. Žádné zásadní vady -pouze potenciometr (na zvuk) krapánek chrastí. Je to 10 kilo a dávno jsem ho mohl vyměnit, ale nesehnal jsem origináln a nechtěl jsem to mršit. Je v tom ROM disk (tuším 128kB) - na něm jsou 3 základní programy (aby se nemusely tahat z kazety. Turbo Copy (kopírák), nějakej texťák a Basic Phoenix. Dále k tomu je cca 40 - 50 kazet s asi 600 programy- většinou historické hry. Angl. a český manuál cca 100 stran - podrobný.
Öbrázky najdete v galerii. Moc to nerozepisuju, protože je to historie a velký zájem nebude. Další informace pžes SZ.
Pak by byl modem S65 (upřesním později - má ho sousedka a nejsem si jistý) - pro někoho kdo nemá přístup na internet - vyžaduje datovou simku. Teď jsem koukal do google a S65 to asi neni - upřesním.
Pokud by byl zájem o nějaké historické součástky - ne z PC ale elektronika - něco by se našlo. Pokud by někdo měl k tiskárně NEC Pinwriter P62 tu nástavbu na klasické papíry - měl bych zájem. Je to traktor a rachotí to jak motorová pila, ale na nějaké obsáhlejší manuály to je pohoda. Těším se na nabídky. :smile:

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nintendo Twitch OLED. Bazar na co si dát pozor?
    od pidlo » 10 čer 2025 16:29 » v Herní konzole
    2
    1836
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    10 čer 2025 16:46

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”