Hodnosti
" Chci se zeptat: za co se tu ziskavaji body?? nekdy jsou treba rozdilne pocty mezi body a prispevky...nekdy ten co ma level 1,5 ma napr 900bodu..cim to je?? " Proc mam pocit ze mluvis o mne
hele ja ti to osvetlim bodovaci system uz tu napsali mnohokrate nicmene za kazdy prispevek se ti zvetsuji levely kdyby fungovalo tlacitko "HODNOSTI" tak se dozvime i kolik potrebujeme na dalsi level no a ucel bodu? tak ten... ten je nekde mezi nicim a nicotou ale celkem nedaleko vod cehosi. Jinymy slovy jak sem pochopil tak s body byl kdysi davno(este ve stredoveku) nejaky ucel no bohuzel ucel vzal za sve a body zustali plonkovy ted slouzi maximalne jako duvod pro miliony blbejch otazek

hele ja ti to osvetlim bodovaci system uz tu napsali mnohokrate nicmene za kazdy prispevek se ti zvetsuji levely kdyby fungovalo tlacitko "HODNOSTI" tak se dozvime i kolik potrebujeme na dalsi level no a ucel bodu? tak ten... ten je nekde mezi nicim a nicotou ale celkem nedaleko vod cehosi. Jinymy slovy jak sem pochopil tak s body byl kdysi davno(este ve stredoveku) nejaky ucel no bohuzel ucel vzal za sve a body zustali plonkovy ted slouzi maximalne jako duvod pro miliony blbejch otazek

S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hej hoši k čemu vám jsou body? Vyplatí se vám sedět několik hodin u kostek kvůli něčemu co je k ničemu? Víte proč já chodím na tohle forum už do srpna? Chodím jsem jen proto, abych se něco nového naučil a také, abych někomu i pomohl. Body mě jsou ukradené. Spíše mám rád, když mi někdo za moji radu poděkuje. To je pro mě "kvalitní bod".
Třeba by mohl ltb něco takového zavést namísto těhle hloupých bodů. Tazatel, který dostane odpověď, která mu pomohla dá rádci tzv "THX" ( thanks - díky ). Každý by hned viděl, jak hodně jste schopný opravdu pomoci. Nebyli by to body za spamování jak to platí teď....
No a hodnosti bych nechal. Hvězdičky jsou fajn
Třeba by mohl ltb něco takového zavést namísto těhle hloupých bodů. Tazatel, který dostane odpověď, která mu pomohla dá rádci tzv "THX" ( thanks - díky ). Každý by hned viděl, jak hodně jste schopný opravdu pomoci. Nebyli by to body za spamování jak to platí teď....
No a hodnosti bych nechal. Hvězdičky jsou fajn

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja jsem se jenom tak ptal, protoze jsem si toho vsiml a prislo mi to divne..taky nejsem na ty body a pro kostky..to si radsi neco dobreho zaparim..na tomto serveru jsem taktez kvuli vedomostem a az si budu nekdy kupovat new pc (lepsi nez ted) tak at vim ceho se vyvarovat, na co prihlizet atd. atd.
no a samozrejme se podelit se svymi stavajicimi vedomostmi s ostatnimi, kteri potrebujou pomoc...thx je pro me urcite + protoze vim ze jsem pomohl spravne
no a samozrejme se podelit se svymi stavajicimi vedomostmi s ostatnimi, kteri potrebujou pomoc...thx je pro me urcite + protoze vim ze jsem pomohl spravne
Tak si hodnosti zrekonstrujeme sami, já si pamatuju (a nebo vím jak zjistit
):
nováček : 1
Level 1,0: 10
Level 1,5: 45
Level 2,0: 80
Level 2,5: 140
Level 3,0: 200
Level 3,5: 450
Level 4,0: 600
Level 4,5: 1000
Level 5,0: 1500
Level 5,5: 1750
Level 6,0: 2100
Level 6,5: ?
Level 7,0: ?
Level 7,5: ?
Level 8,0: ?
Level 8,5: ?
Level 9,0: ?
Level 9,5: ?
Level 10 : ?

nováček : 1
Level 1,0: 10
Level 1,5: 45
Level 2,0: 80
Level 2,5: 140
Level 3,0: 200
Level 3,5: 450
Level 4,0: 600
Level 4,5: 1000
Level 5,0: 1500
Level 5,5: 1750
Level 6,0: 2100
Level 6,5: ?
Level 7,0: ?
Level 7,5: ?
Level 8,0: ?
Level 8,5: ?
Level 9,0: ?
Level 9,5: ?
Level 10 : ?
Naposledy upravil(a) X dne 28 lis 2007 19:51, celkem upraveno 13 x.
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jasně zavedem novou soutěž o to, kdo bude mít nejvíce bodů
Myslím že Avalanche je zatím ve vedení,ale až budu mít volných 5 hodin, tak ho určitě porazím 

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”